Повідомлення # 1 | 16:58
Я бачив досить багато таких форумів для форумних ігор (вибачте за каламбур) і довгий час не бачив сенсу створювати такі форуми, оскільки це все перетворювалось на безглузду флуділку. Свій форум на таку флуділку я перетворювати не хочу, тому вирішив створити для нього де-кілька спеціальних (всі інші правила форума тут діють також) правил.

1. Забороняється створювати гру, в якій гравці будуть давати відповіді з одного-двух слів. Наприклад гра "Городки" у нас забороняється.

2. Якщо ви приймаєте участь в грі (будь-яке повідомлення залишене вами в темі-грі розцінюється як те, що ви приймаєте участь в цій грі) то забороняється просто обговорювати повідомлення інших гравців, а тим більше постити(відправляти) лише самі смайлики. Якщо хочеться прокоментувати, то ви створюєте повідомлення що стосується гри, а в ньому вже можна і прокоментувати когось, почавши свій комментар з букв "p.s.", "P.S.", "З.Ы." і так далі після, так би мовити, основного тексту.

*Думаю що цього поки досить, по ходу зацікавленості і розвитку цього форуму можливо правила будуть доповнюватися чи змінюватися.

**Лічильник повідомлень в цьому форумі вимкнений




Важно: Награды, подарки и репутация

Немного о безопасности на форуме

Кто людям помогает, тот тратит время зря. Хорошими делами прославиться нельзя.