Я б хотів би почути ваші відгуки і переглянути якісь фільми, тому що блукаю простором інтернетом і неможу нічого нормального скачать!! Може хтось бачив якісь класні фільми напишіть тут
Вообще фильмы на любителя! Нормальных фильмов не так уж много, Серж, я даже не знаю что посоветовать. С новых ничего не подскажу, посмотри какие-то фильмы,которые раньше вышли. Например: "Храброе сердце", на мой взгляд это самый толковый,исторический кинчик! Вообщем хз)))))))))))
Раджу подивитись історчну класику, такі фільми як "Захар Беркут", "Илья Муромец" (Советский), "Княгиня Ольга", Княгиня Слуцкая","Ярослав мудрий","Русь", "И на камнях растут деревья", "Когда солце было богом", "Русь изначальная", "Коліївщина", "Вінчання зі смертью",та "Страчені світанки" (можливо не зовсім класика, але цікаві фільми),"Кармелюк", "Чорна долина"(про атамана Сірка, якщо не помиляюсь це єдиний худ. фільм про цю особистість). З документальних раджу класику документального кіно, фільми Лені Ріфеншталь, особливо "Тріумф волі" та "Олімпія". Також раджу подивитись фільми із серії "Игры богов".