Хтось чув цю групу? Я давно чув деякі їхні пісні, але лише декілька днів тому дізнався хто ж ці пісні співає. Як виявилося це група ТІК, так сподобалася.
Найбільше пруть пісні "Олені", "Апрєль", "Алкоголізм" і "Вчителька" хоча і інші теж подобаються.
Цікавий гурт, подобається і мені. Їхня пісня „Олені”, трішки відноситься до Олександрівки, на нашому гербі та прапорі Олександрівки також нанесений малюнок Оленя.;) Взагалі радує що зараз починають підійматися українські гурти, які виконують пісні на укр.мові!
Повідомлення відредагував Arder - Неділя, 03.08.2008, 15:52
Допоки на світі ще музика є, допоки цей світ душею живе!
Ru, Дякую за те що дав можливість скачати творчість ТІКа. Прослухав всі пісні гурту, які ти виложив, більшу половину я взагалі не чув. доволі цікаво! ще раз дякую!
Arder, будь-ласка (можеш подякувати плюсиком до репутації )... в кінці минулого місяця вони приступили до запису свого другого альбому, повинно бути щось не менш цікаве...
Повідомлення відредагував Ru - Четвер, 07.08.2008, 22:28
Радує те, що українські виконавці не зупиняють на досягнутому і не опускають руки, а навпаки працюють і працюють плідно. Українська музика та культура починає нарешті зароджуватися, дуже радує те, що такий гурт як „Бум-Бокс” в Росії займає не останні сходинки в Хіт-парадах, це просто не може не радувати! Вважаю, що це вже хоч якесь, але досягнення! Успіхів тож Вам музиканти, підтримують котрі вітчизняне, які співають мовою Українською, і несуть цю мову мелодійну, та на землі закордонні!
З нетерпінням буду чекати новий й альбом ТІКа, бажаю їм успіхів та натхнення, хай новий альбом кращим буде!
Natali, Обов’язково добавлю тобі репутацію за те, що ти дала змогу скачати новий альбом гурту „Тік”! Я би це зробив вже давно, але із-за технічних причин на сайті, поки що не можу добавити репутацію! Як тільки все налагодиться обов’язково добавлю! Ще раз дякую! Пісні просто супер, позитивні, особливо перша „Ой пiду я на гору крутую”!!!