Ru, так, згадала, там ще були Славік Войтюк, Сергій Береза, Сашка Петренко, вони часто проводили репетиції на ДК, зараз не займаються своєю діяльність у звязку з роботою..., а гурт був дійсно класний!!!!!
Ru, Згоден, що склад гурту змінився, але як би то не було, лишилися ще ті кому не байдужа муз. творчість в Олександрівці, які мають сміливість виступати на різних заходах ДК. На скільки я знаю то ніхто окрім них цих хлопців не пішов працювати на ДК. Я також не маю поки що бажання виконувати те що наказує хтось, в даному випадку ДК. А хлопці не соромляться, в них самих нема можливості зібрати на таку студію яку їм дає ДК тож і вимушені. Думаю що за їхнє терпіння і працю їм повернеться!!!
Допоки на світі ще музика є, допоки цей світ душею живе!
DarkWitch, До речі цікава думка, потрібно буде запитати у хлопців коли буде генеральна репетиція, на „Червону Руту” ось тоді і зібратися з метою „Побажаймо Гурту Перемоги”, думаю що їм підтримка сподобається .
Додано (05.08.2008, 11:04) --------------------------------------------- Ystina, Точно знаю, залишився Юра Скорець та Сашка Петренко, другу половину гурту не знаю. За назву гурту не в курсі. Коли дізнаюся обов’язково вам повідомлю!
Говорив з Петренком Олександром, каже що на Червону руту Будуть їхати 6 вересня! Їхній концерт може буде після червоної рути в Олександрівці, але ще не вирішили! На рахунок репетиції, вони рідко репетирують а часу лишилось мало, тож заважати хлопцям не потрібно на репетиціях! Краще разом з ними поїхати в Кіровоград на Червону Руту, як група підтримки! (але це окрема тема, ще потрібно буде вирішити) А Диск з їхніми піснями ще в процесі створення, тож лишається чикати поки дороблять!
Повідомлення відредагував Arder - Четвер, 21.08.2008, 15:04
але як би то не було, лишилися ще ті кому не байдужа муз. творчість в Олександрівці
Треба поставити переда собою ціль займатись музикою і бути відомими не тільки в Олександрівці, тому що тут майбутнього в музиці немає взагалі! Ось я навпаки більш віддаю перевагу тому щоб про мене знали в других містах України і це діє... Переважно займаюсь тим що має великий попит за кордоном і чого ще немає в Україні... Вже маю досить багато запрошень до співпраці з багатьох міст України, тижня 3 тому запросили співпрацювати хлопці із США і ось зовсім на днях із Германії (дуже велика проблема лише в тому що я тільки поверхово знаю англійський і мені тяжко з ними спілкуватись...уже пожалів що прогулював англійську в школі)... На цьому не зупиняюсь тож хочу скоріше покинути цю Олександрівку і розвиватись далі, тому що тут толку аж ніякого!!!
Повідомлення відредагував Ru - П`ятниця, 29.08.2008, 16:04
grantand, Пасіба, бро! На FL Studio все роблю з кучею різних семплів і плагінів, ну і буває трохи шось Аудішном, Ейсідом і Саунд Форжом підрізаю підправляю, але переважно все в FL Studio XXL Producer Edition 8.0.0 Diff
Повідомлення відредагував Ru - Неділя, 31.08.2008, 00:44