мені подобаються будь-які книги, головне цікавий і "наумнячений" зміст..але основну перевагу надаю психологічно-філософським творам, можливо з елементами містики..залежно від настрою
Мені подобаються книги, які пишуться на основі історичних фактів, навіть якщо це роман, а також історичний. Кожного разу читаючи ці книги я дізнаюсь щось нове й нове з нашої історії, а без знання минулого людина не заслуговую на майбутнє (моя думка). F2air, про тамплієрів не тільки читаю, а й переглядаю історичні, документальні фільми. Цікавий орден!
Повідомлення відредагував Побєда - Понеділок, 31.08.2009, 16:01
...Смерть стоит того, чтобы жить, А любовь стоит того, чтобы ждать...
Люди, кто еще не читал, советую прочитать книгу Кузи Скрябина "Я, Победа и Берлин" - книга просто супер... не пожалеете, живот порвать от смеха можно. Приключения описаны ним, из его жизни. Сначала я прочла в электронном варианте, а потом спустя время купила себе книгу.
Повідомлення відредагував ferrari - П`ятниця, 18.09.2009, 22:05
Подобаються книги про нашу історію, та рідну віру, про людей з великої букви, патріотів своєї нації та раси. Остані прочитані книги Девід Лейн. Білі повстанці Скелястих Гір. http://www.russkoedelo.org/books/kdrebel/KDRebel.pdf