Народ, допоможіть придумати звання на форумі. В залежності від кількості залишених корисних повідомлень, у кожного юзера буде змінюватися звання. От треба їх і придумати.
Я придумав ось такі звання (від найменшого до найстаршого):
1. Початківець 2. Частий гість 3. Добрий знайомий 4. Товариш 5. Місцевий 6. Свої люди 7. Шановний 8. Абориген 9. Пан 10. Старожил
Але мені вони не дуже подобаються. Я пропоную вам самим придумати звання. Можна просто замінити деякі звання в вище перерахованих, а можна повністю придумати свої.
В найближчому майбутньому на сайті планується ввести можливість нагороджувати юзерів що відзначилися на форумі, спеціальними медальками. Той хто придумає найкращі звання буде цією медалькою нагороджений
Ystina, ранг змінюється з кількістю залишених юзером корисних повідомлень. Ці норми буде встановлено пізніше в правилах форуму, відразу ж як тільки буде вибранно звання.
Звісно, важче буде тим людям, які щойно приєдналися, їм потрібно буде весь час(якщо захочуть) залишати повідомлення і підніматися в ранзі... А пониження можливе???
Ystina, підняття в рейтингу не є основною задачею юзерів. Ранг просто показує скільки повідомлень залишено юзером. Основна задача це залишити якомога більше корисніших повідомлень. Підвищення рейтингу та зміна звання лише задовольняє ваше...ммм...самолюбіє, це як заохочення ) Тобто ніяких особливих привелегій не буде
Не варто гнатися за рейтингом. Ще раз повторюсь, рейтинги НЕ є основною задачою форумчан! І хто буде гнатися за рейтингом не якістю а кількістю повідомлень може бути взагалі забанений. Тому я не рекомендую ставити собі за ціль підняти свій рейтинг будь-яким способом.
Нормальному користувачевi - а не ДОРВЕЮ - за 2 - 3 мiсяцi ФiЗИЧНО неможливо (якщо ще й ДУМАТИ, про що пишеш!) зробити навiть 50 повiдомлень! А "розширювати" кладовища (а не кладовi) такi, як роздiл "БЛОГ"(куди потiм ТИЖНЯМИ НiХТО не заглядає!) - ради черговоi ЛИЧКИ на "погонах"?
Добавлено (17.03.2008, 00:59) --------------------------------------------- Шановнi тут усi. Гуру може сам i не писати нове - у його iнша задача - на те вiн i гуру. А "жити" на сайтi - то справа кожного. Це моя думка - а взагалi Антон правий - треба б активiзуватись, а не чекати розваг вiд 3 - 4 "активiстiв"! Так чи нi?
Повідомлення відредагував Леонiд - Понеділок, 17.03.2008, 00:00
На сайтi, крiм форуму, ще є блоги, статтi, новини, фотоальбом i дещо iнше. Тому й звання повиннi бути не "на форумi" а "на сайтi". Це тiльки дiсциплiнує усiх учасникiв, а не тiльки форумчан. А слово "модератор" - усiм вiдоме - не треба винаходити велосипед - хiба що зробити ступенi "модератор, черговий модератор, старший модератор (Антон) - i ВСЕ! А екзотичнi звання, так як i аватари - то на фантазiю користувачiв! Хоч Наполеон, хоч Юлiй Цезарь (50 повiдомленнь за день!) До речi, я не звик чомусь звертатись у невiдомiсть(фото ж немає нi у кого!), хоч би дiвчата показались би, якi є! Ще одне. Для чого писати в блог, якщо навiть сам(сама) потiм мiсяцями не заглядаємо туди. Це звичайна неповага до товаришiв. Та й форум роздуваємо не завжди продумано. Тем уже й так немало - може спочатку iх "проробимо". А чому не коментуємо новини з газети "Вперед"? Не цiкаво - не згоден - чи не читаємо ? I не зовсiм по темi: пишемо в блог статтi - "здираємо" чужi, а посилання на джерело "забуваємо" дати. А якщо в суд викличуть?
Додано (12.10.2008, 23:07) --------------------------------------------- Нас 250!
Може Антон буде вiдзначати якось нових учасникiв? Надписом типу "250-й", "300-й", .... "1000-й"? Буде й такий.
Повідомлення відредагував Леонiд - Субота, 22.03.2008, 01:08