Оголошується конкурс на найкращу частівку про Олександрівку(можна й про сайт, адже він став невід'ємною частиною селища ).Тож включаємо свій талант, а на переможця чекає сюрприз.
Як в Олександрівці була то про сайт дізналась, тільки на нього зайшла і відразу зареєструвалась! :-)
Додано (12.05.2008, 10:38) --------------------------------------------- Хоть Александровка будет городом или селом, мне всеравно нравиться жить в нем!
Хай кеди китайські, хай джинси турецькі, хай за душой нема ні гроша, нікому з нас не зробиться кепсько - бо в кожного з нас українська душа!!!
Олександрівка для мене, рідна та гарненька, Якби ще сміття не було, була б чепурненька! Але тут сміття з корінням, важко виривати, Прибирати кожен може, тільки біля хати! *** Річка файно протікає, за містечком зразу, Кажуть можна підчепити навіть там заразу! Про забруднену водицю всі в містечку знають, Але нащо щось робити, -„ Я ж там не купаюсь!” *** Ліс за містом Чорний, Сильний, кисень постачає, Я надіюсь що й сміття він також поглинає! Він теплом зігріє взимку, як не буде газу, Після свого відпочинку, прибирай відразу! *** Я ще довго над містечком можу насміхатись, Але в серці від такого, тільки чорна радість! Олександрівка це місто де МИ народились, Тож зробімо її краще, доки є можливість!
Допоки на світі ще музика є, допоки цей світ душею живе!
Ось я вже и музику підібрав до цих слів Будь ласка Акорди:
Грати потрібно бистрим темпом!
Рідна Олександрівка!
G C D G Олександрівка для мене, рідна та гарненька, G C D G Якби ще сміття не було, була б чепурненька! G C D G Ой – йо...й, була б чепурненька! / 2 рази Але тут сміття з корінням, важко виривати, Кожен може прибирати, тільки біля хати! Ой – йо...й, тільки біля хати! / 2 рази *** Річка файно протікає, за містечком зразу, Кажуть можна підчепити навіть там заразу! Ой - йо - й, навіть там заразу! / 2 рази Про забруднену водицю всі в містечку знають, Але нащо щось робити?! -„ Я ж там не купаюсь!” Ой – йо...й, „ Я ж там не купаюсь!” / 2 рази *** Ліс за містом Чорний, Сильний, кисень постачає, Я надіюсь що й сміття він також поглинає! Ой – йо...й, також поглинає! / 2 рази Ліс теплом зігріє взимку, як не буде газу, Після свого відпочинку, прибирай відразу! Ой – йо...й, прибирай відразу! / 2 рази *** Я ще довго над містечком можу насміхатись, Але в серці від такого, тільки чорна радість! Ой – йо...й, тільки чорна радість! / 2 рази Олександрівка це місто де МИ народились, Тож зробімо її краще, доки є можливість! Ой – йо...й, доки є можливість! / 2 рази
Ну ось і сама пісня, у виконанні автора, тобто мене! За якість запису приношу вибачайте, поки що гарної апаратури нема, але слова та мотив пісні розібрати можна, то ж і добре!
Прослухати:
Повідомлення відредагував Arder - Вівторок, 09.09.2008, 19:28
Arder, о! Нарешті! А тепер було б ще прикольн ов мп3 мені скинь. я сюди на форум прицеплю...шоб знали як вона звучить!! Та й послухать інколи хочеться..згадати старі добрі часи )
grantand, Я ще вчора хотів записати пісню.... Але опівночі, я порахував що то буде не дуже етично з мого боту співати всю ніч і записувати пісню!!! А Сьогодні я вже обов’язково запишу її!!!
Повідомлення відредагував Arder - Понеділок, 08.09.2008, 11:15
Поет є в середині кожної людини, але не кожен прислухається до його слів! Де хто прислухається до слів художника який сидить в середині, де хто прислухається до слів письменника, а хтось до слів майстра, коваля, тракториста, кілера! Кожен може написати, створити гарне оповідання чи вірш, в даному випадку потрібно написати частівку! Тож починайте прислухатися до свого поета який сидить в середині Вас, беріть пергамент та перо і починайте діяти!