На цей раз пропоную тобі спробувати себе в фотоконкурсі "Містер і Міс 2008-ої осені". Для всіх сміливців, хто не боїться, в першу чергу показати себе ну а потім вже й на інших подивитися, пропоную наступні прості умови: 1. Сфоткатися 2. Завантажити фото в цій темі
Вимоги: 1. Фото має бути якісне. Ви можете сфоткатися на мобілку, але на фото має бути добре видно вас і ваше обличчя. 2. Від кожного учасника адміністрацією для голосування буде відібрано лише по одному фото. Завантажувати можна не більше трьох фотографій. 3. Дозволяються мінімальні коригування(покращення якості, додавання надписів, зміна кольорів та інше) фоток в фотошопі. Це значить що не можна взяти фотку з Брюс Віллісом і замінити його обличчя на своє.
В кінці осені - на початку зими, всі фото будуть виставленні на загальне голосування, при умові, що фотографій назбирається більше 10-ти.
Відбудеться два голосування, на звання "Міс 2008-ої осені" та "Містер 2008-ої осені", відповідно в першому голосуванні буде виставлено фото дівчат в іншому фото хлопців.
Призи: 1) 50 грн + частка від спонсорських внесків, на мобільний рахунок! 2) +1 до репутації! 3) Спеціальна нагорода (що за нагорода вже дізнаєтесь потім)! 4) Зміна звання на форумі на будь-яке інше за вашим бажанням! 5) Приємні враження та емоції від конкурсу! :D
Як завжди буду радий будь-якій підтримці спонсорів. Умови розміщення реклами на сайті читайте тут: http://olexandrivka.info/index/0-26. Рекламні матеріали спонсорів будуть розміщенні за спеціальними вигідними умовами. За більш детальною інформацією звертайтесь за адресою: zplinter@ya.ru
Спонсори конкурсу: 1. КСБ "SouZ consult" - страхування та кредити від кращих установ України! Звертатися за адресою: смт. Олександрівка, вул. Леніна 56 оф. 5, тел/факс: 3-20-03, моб. 8(066)156-73-45
2. Один добродій, який побажав лишитися невідомим 3. Байк-клуб "Night Birds"
Ystina, А твоє фото де? Чи може модератору не можна приймати участь в конкурсі?! Напевне тому, що ти своєю красою затьмариш усіх конкурсантів! Давай!!! Не бійся!!! Я також боявся свою викладати, але ж нічого не трапилось коли виклав фото, живий лишився!
Повідомлення відредагував Arder - Четвер, 16.10.2008, 15:02
Допоки на світі ще музика є, допоки цей світ душею живе!
та просто парни и девушки в нас зажаты, и не хотят розкрываться, им нравиться быть серой бабской попсовой масой, а те кто выделяеться,легко можно на пальцах перещитать, как что и фоток будет всего то пару штук. Хотя,уважаемые, можете доказать обратное
всі фотки безперечно гарні і особливі...як на мене, в кожній- своя емоція. але дуже сподобалося фото MSeregИ, оригінальний задній план, ніби джунглі якісь))...
grantand, я б з радістю, але зараз не маю такої можливості)..інтернет тільки вдома, а тут я буваю рідко..а на роботі за ваш форум ледь не поплатилася штрафом))