Ystina, нормально. Я взагалі проти всіх стереотипів, по типу хлопці мають першими робити те робити се. Першими знайомитись, першими кудись запрошувати...це все стереотипи. Не бачу нічого поганого якщо дівчина зробить перший крок в знайомстві з хлопцем.
Я вважаю,що це зовсім нормально.Сама часто знайомлюся перша,якщо мені подобається хлопець.Краще підійти першою,ніж весь час мучати себе за те що не набралася сміливості Тим більше що вже давно минули часи,коли це було не прийнятно.
Никогда у врага не бери ничего, Ни еды, ни воды не проси у него, И если еда не посыпана ядом, То сможет тебя отравить он и взглядом
погоджуюсь з думкою усіх)...зараз інші часи і як наслідок- інша мораль.. тому -за ким ініціатива- не має значення, аби не мучити себе думками і переживаннями, потрібно робити перший крок на зустріч
Перший крок сама майже ніколи не зроблю...( Можливо не вистачає впевненості в собі... І в кінці кінців, хлопці- ви ж сильна половина людстава , чому ж ви чекаєте, коли перший крок зробить дівчина?... Хоча, більшість моїх подруг майже завжди роблять перший крок у знайомствах, і в цьому чесно кажучи я нічого поганого не вбачаю)))
Гугля, просто зараз 21століття і жінки дійшли то того рівня, що стоять на одному щаблі з чоловіками, мають ті ж самі права. тому, за ким перший крок - це лише справа часу і бажання.
Дівчата, я думаю більшість з нас перший крок так ніколи і не зробить, адже мова йде про те, що хлопець дійсно вам подобається, у вас до нього почуття, та поряд з такою людиною у мене, наприклад, пропадає дар мови, думки кучі не держаться, і якщо намагатися щось сказати гарне, все одно не вийде з цього нічого гарного, звичайний незрозумілий набір слів, який він так і не зрозуміє... тому все залишиться на підсвідомому рівні... Тому я так все і залишаю....
Є багато таких випадків коли ні хлопець не піде перший знайомитись ні дівчина, то що тоді. Як на мене немає різниці хто перший піде знайомитись головне, щоб вони потім добре проводили час разом