Перше кохання до мене прийшло класі в п'ятому, це була моя однокласниця. Та згодом все пройшло і ми з нею залишились друзями. Коли поступив то спілкуюсь з нею тільки коли приїжджаю.
Хай кеди китайські, хай джинси турецькі, хай за душой нема ні гроша, нікому з нас не зробиться кепсько - бо в кожного з нас українська душа!!!
Сама ж відповім. Моє кохання почалося ще з дитячого садка, потім одна школа, один клас, сиділи за одною партою, зустрічатися почали аж в 11 класі, які зараз стосунки, а їх немає, якось я уникаю дану людину.Коли чую щось про нього або просто його прізвище становиться якось незвично, і хоча пройшло 6 років, як закінчили школу проте почуття, мабуть, залишилися..
DarkWitch, наприклад, яке може бути справжнє кохання в другому класі?:-))..кохання - це те почуття, коли ти цілком все розумієш і можеш аналізувати(об'єктивно) ту, чи іншу ситуацію.
Перше кохання до мене прийшло класі в п'ятому, це була моя однокласниця. Та згодом все пройшло і ми з нею залишились друзями. Коли поступив то спілкуюсь з нею тільки коли приїжджаю.
Добавлено (04.05.2008, 12:18) --------------------------------------------- Це мабудь була Оксана...........?
А я думаю шо вперше люди закохуються в садіку!!! Наприклад коли я засипав то дивився на гарну дівчину... А Ілюха мій друг дивився на дівчину у якої .... Ну не буду ображати її
Мене перше кохання , настигло в 10 класі, він був на два роки старший ( за чотири роки багато всілякого було). Зараз в обох сім`ї, але іноді спіскуємося.
Не було в мене ще справжнього кохання, бо інакше, я вже певно що був би одружений! А ось захоплення було! Перше було ще в 2-му класі, навіть перед усім класом, посеред уроку встав і сказав їй про це! Друге було в 10-класі. Не довго, але лишило величезний відбиток! А більше нічого такого серйозного пригадати не можу! Я не хочу сказати, що в мене більше не виникало ніяких емоцій по відношенню до протилежної статі, звичайно що виникали і виникають, але я тепер стараюсь відноситися до таких почуттів не так емоційно, я просто блокую емоції, бо останній раз коли я піддався емоціям то наробив багато дурниць. Але як би то там не було, останнє захоплення навчило мене чомусь, дало мені безцінний життєвий урок, який не купити за гроші!
А до слова „Кохання” відношуся скептично! Почуття які виникають між двома особами протилежної статі, в перші секунди зародження відносин, ґрунтуються на підсвідомості як інстинкт розмноження. Тобто самець підсвідомо відчуває феромони самиці, запах поту і т.д., потім по цьому запаху робить аналіз на сумісність генів з обраною самицею (для того щоб дитина народилася здоровою), якщо аналіз позитивний самець починає діяти, ну а потім вже і почуття починають виникати. Почуття звички, почуття захищеності, відсутність почуття одинокості, стає тепло і світло на душі, завжди знаєш, що в дома тебе чекають, і засинати тобі не самому в ліжку! Тож Бажайте і будете бажаними!
Повідомлення відредагував Arder - Понеділок, 06.10.2008, 13:24
Допоки на світі ще музика є, допоки цей світ душею живе!
Да кохання це щось неможливо пояснити - оссобливо перше - воно виникло мабуть перед початком навчального року в 10 кл... тобто літом - це була дівчина які приїхала в табір - так і познайомились - все було просто супер - ми бачились кожного дня хоч я тоді і не відпочивав в таборі - але нашу компашку там завжди знали і ми були там майже постійно - було весело разом з нею я отримував драйвову порцію адреналіну. Але тоді й були мінуси - я був Dj в таборі і коли я був з нею то мене просто благали щоб я крутив а не мій напарник..... і от приходилось - но коли я проводжав її до-дому а це було зрання я майже встиг - і от вона вже виїхала - але повернулась побачивши мене на дорогі - тоді ще довго вона обяснялась батькам хто я. Ми постійно підтримували зв"язки і це тривало близько 1,5 року, а потім за дивних обставин - прийшло невеселе пісьмо - хепі енд. Але чи спілкуємось - так спідкуємось по можливості, але відчуття адреналіну збільшується коли я поряд спілкуюсь знею......... от воно перше кохання - ВІЧНЕ........