Вчора буквально подивився ТСН і побачив такий сюжет про МММ. Уряд затвердив законопроект, який пропонує внести до кримінально-процесуального кодексу окрему статтю: ув'язнення - до 8 років з конфіскацією майна для організаторів таких установ.
MC_Serega, Це ж в деякій мірі прибуток для людини. Щас я тут напишу допустім шо я тобі перекинув гроші, бо ти в мене попросив і це буде тоже считаться пірамідой. Так і там.
Ніхто її кроми мавроді не закриє. Ще ніодна людина ні в одній державі не дала визначення фрази "Фінансова піраміда", то все балачки тільки. Путін тоже грозився прикрить.
Додано (21.03.2013, 23:24) --------------------------------------------- Тімболєє з нашими придурками в верховній раді тімболєє не вийде нічого.
Внимание (!) сообщение заговорено. модерирование данного сообщения приведёт к половому бессилию и неизлечимым венерическим заболеваниям
Із цікавості найшов цей законопроект, ммм не має до нього ніякого відношення. Почитайте яке визначення дали ті барани терміну фінансова піраміда: 4) фінансова піраміда–надання особою фінансових активів у розпорядження організаторам фінансової піраміди в обмін на отримання можливості одержати фінансову вигоду за рахунок залучення до фінансової піраміди фінансових активів від інших осіб та перерозподілу фінансових активів на користь такої особи;
Внимание (!) сообщение заговорено. модерирование данного сообщения приведёт к половому бессилию и неизлечимым венерическим заболеваниям
фінансова піраміда–надання особою фінансових активів у розпорядження організаторам фінансової піраміди в обмін на отримання можливості одержати фінансову вигоду за рахунок залучення до фінансової піраміди фінансових активів від інших осіб та перерозподілу фінансових активів на користь такої особи;