Ситуація не з легких. В першу чергу дитина саме ВАС буде вважати руйнівником сімї. Треба шукати підхід до дитини.А не так лекго розірватися між чоловіком і його дитиною.щоб обом було добре. Якщо ж дружина або чоловік уже в "раю" стати для дитини другом. І не забувати про те що матері-батька ніхто не замінить.
ferrari, наскільки я знаю дану ситуацію, то вони ще одружені, хоч він і гуляє в іншій області (але подробиць я не знаю) Ystina, ти права, дитина дійсно вважає його своїм ворогом, адже вона сильно любить батька...
В даній ситуації я давала пораду, не підганяти дитину, вона звикне до думки, що її батьки не будуть більше разом, але вона взагалі відмовляється приймати подарунки не тільки він закоханого, а навіть від матері, відмовляється від рідної домівки і живе з бабусею (матір'ю свого батька).
...Смерть стоит того, чтобы жить, А любовь стоит того, чтобы ждать...
поведінка нагадує підлітка. а якщо це ще й дівчинка то вона такого собі унапридумує що Санта Барбара відпочиває. наприклад сексуальні домагання "того типа".Краще звернутися до психолога. Проте я тепер не знаю кому давати пораду? дитині матері чи закоханому???
Ystina, проблема постала, що психолога вгазалі не слухає. Дитині лише 9 років, і вона настроєна вороже до всих хто зачіпає це питання (навіть я стала ворогом)
Повідомлення відредагував Побєда - Середа, 28.10.2009, 09:00
...Смерть стоит того, чтобы жить, А любовь стоит того, чтобы ждать...
Странно одно, почему девочка живет с бабушкой? Она наоборот должна была занять позицию матери, а она оказалась на нейтральной территории. Возможно она устала от того, что творилось в семье, как вина папы, так и мамы. Все для нее враги. Ребенку нужно время, отдых, спокойствие, а со временем она привыкнет, поймет, осознает - "что этого не исправить".
ferrari, дівчинка в бабусі, тому саме там вона себе відчуває комфортно і захищенно. В ]] друзів і подруг сімї нормальні і щасливі, а в них от такі проблеми. Дитина думає, що вже все- ніхто її не любить і вона нікому не потрібна.
"Які ваші дії?" Поскольку это реальная а не вымышленная ситуация, то пожелал бы папе помнить о дочке да и ее маме, как бы его дальнейшая судьба не сложилась. Пусть и он учтет "полученный опыт" в будущем - думая не только о себе. А маме и ее новому знакомому ничего желать не буду - их возможное счастье - в их руках! И девочка-умница сама правильно все оценит - вокруг и не такое бывает. Тем более что все ее любят, чтобы не происходило во "взрослой жизни". Это в сериалах все просто...
Повідомлення відредагував Леонiд - Середа, 28.10.2009, 16:22
Вряд ли можно дать ответ на этот вопрос, если не пережил подобного на практике. С точки зрения стороннего наблюдателя, могу сказать что если ребенок понял что мама с папой развелись и живут раздельно, то всего лишь представиться маминым другом, другом семьи даже. Естественно при ребенке никаких любовных игр и сюссюканей, по крайней мере первое какое-то время. Дать понять, что вы просто друг ей и её маме.
Ни в коем случае не говорить с нею об этом, не приставать, не быть слишком заботливым, просто оставить ребенка в покое. Заботиться о ней имеет право только мама и папа, а вы для нее чужой. Вы просто знакомый.
Хотя всё это достаточно сложно, и единственный советчик в этой ситуации это вы сами себе.
так просто і не дати відповідь ..в совїх поглядах я погоджуюсь з grantand*ом. але звісно все залежить від ситуації. інша справа,коли чоловік одружений і в нього е дитина.тоді саме вона буде вважати вас руйнівником сімейного щастя і т.д. проте якщо в вашого коханого-ої е дитина від попереднього шлюбу і він уже розведений, то тут справа дещо простіша. я думаю що в такому випадку не потрібно тиснути на дитину,а стати їй в першу чергу просто другом