Гггг Битлз!!!!!!!!!!!!! Ура! позвоните кто-нить им,пригласите их в Александрополь.Я бы сам позвонил, так денег на счету нет... а бомжика скидать как-то неудобно
за 9 місяців 2009 року пригадується мені, що виступав один єдиний раз наш "Талісман".... нікому нічого не потрібно.... і як показує життя, молоді краще все таки ті 20грн , що дають батьки просто пропити, (нажертися до безтями ), ніж хотримати хоч якийсь кусочок культури....
ксюха, ну лезут черепашьим ходом, только назад, и не так медлено, а быстрыми шагами
Додано (10.09.2009, 16:56) --------------------------------------------- Ystina, я бачила як вони виступали на День Прапора, їх старше покоління зовсім не сприйняло, говорили, що це не музика, а якийсь брєд, як її можна слухати, а мені навіть сподобалось. Думаю, що наша молодь хоч і не вся (до неї віднесу молодь моєї території проживання), не прийдуть, вони із задоволенням будуть "жрать водку" біля нашого клубу, а жаль, що ми до такого докотились...
...Смерть стоит того, чтобы жить, А любовь стоит того, чтобы ждать...
Побєда, ну а для немолодого покоління що потрібно, привезти наприклад Софію Ротару чи Йосипа Давидовича Кобзона- все рівно ніхто не піде- це ж як дорого :(.Краще сидіти на лавочкі і тій самій молоді "мити кості"
Ystina, ти попала в точку, про плітки. Вони взагалі нікуди не підуть, навіть якщо це буде безкоштовно. Із власного досвіду, знаю що навіть старших за себе сильно важко витягнути на якесь культурне дійство в Олександрівці. Своїх кумів я не можу навіть вмовити прийти на святкування Дня Селища, їм уже просто хочеться відпочити, посидіти вдома, а вони лише на 6 років за мене старші. Жаль, що ми деградуємо в цьому плані...
...Смерть стоит того, чтобы жить, А любовь стоит того, чтобы ждать...
Деградація проходить вже давно не тільки в твоїх кумів - наші односельчани вже давно забули що таке культурне дійство створення концертів з культурними програма - оскільки мабуть все починається зі шкіл як там навіть діти не хочуть ні спортом займатися ні в створенні КВН команд, вечорниць в школі, тих же концертів для вчителів...............