Ну що ж ця тема є - додаток до теми Серпеньовка 2008!!!! Хто може і коли поїхати на Косарі, відпишіться тут!!!!? Може виберемо такий день коли всі зможуть поїхати
Отже всі орієнтуємося на понеділок 25.08.2008, на електропоїзд сполученням ЗНАМ`ЯНКА-ШЕВЧЕНКОВО що відправляється в 10:14 з Фундукліївки.
Нам бы поскорее собраться, потому, что уже холодает понемногу. В крайнем случае у нас получится только в лес пойти ну или на великах еще куда-то смотаться. Вот еще предлагаю всем ориентироваться на следующий понедельник, тоесть на 25 число. В этот день выходной, все более-менее свободны.
MSerega, Повністю підтримую! Може бути ще навіть краще ніж В Косарях! „Все що не робиться, робиться на краще”!
Додано (03.11.2008, 18:36) --------------------------------------------- А я вчора був в Косарях, з‘явилося велике бажання усамітнитись і пограти на гітарі на березі осіннього ставочка!!! Вирушив туди в 7:00, а 19:00 був вже вдома. Назад повертався пішки! Свій вихідний день я провів класно, мені дуже сподобалось сидіти на самоті, на березі ставочка пити портвейн і грати на гітарі! Для тих Юзерів котрі разом були влітку в Косарях, можу сказати що я сидів на тому самому місті, де ви влітку загорали на надувному матраці!!!
Повідомлення відредагував Arder - Понеділок, 03.11.2008, 17:38
Допоки на світі ще музика є, допоки цей світ душею живе!