Ще буквально не багато і я повинен буду захищати свій диплом магістра. Може хтось вже захищав диплом то розкажіть ваші враження і якщо у вас є якісь поради то також можна висловитись у цій темі
Захиститиш діплом не волнуйся, в тебе є керівник і він не дасть тебе завалить, йому це не вигідно. Головне харашо отмітить. Я із своїм камянським товаришом ішли на захист диплома вже з горілкою.Перед самою здачою майже не пили а як здав і вийшов із кафедри надвір достав з пакета пляшку і випив з горла скільки влізло. Це саме більше запамяталося, думаю буду помнить все життя.
Внимание (!) сообщение заговорено. модерирование данного сообщения приведёт к половому бессилию и неизлечимым венерическим заболеваниям
Якщо не враховувати взятки, то можу просто додати з власного досвіду – кожен студент за все навчання уже заробив якусь свою «репутацію» і йому практично на автоматі вже при кінці ставлять оцінки. Тобто, кожен отримає приблизно те, на що заслуговує. В моєму дипломі було багато недоліків, які я не виправила до захисту и все одно отримала «відмінно», бо йшла на червоний диплом. А от моя одногрупниця, яка майже завжди були в «хвості», отримала трійку, хоч робота була і не така погана
NAPALM22, З цим врятлі. У нас там буде комісія з 4 чоловік. Сильно багато бабла нада. Не хочу! ))) Патріот, Ну цей хлопчина красавчик )))) Minerva, Це мабуть з нами не прокатить... Так як вчителі у нас не дуже такі і добрі, але буду на це сподіватись.