закінчила у 2007 році Кіровоградський державний педагогічний університет імені Володимира Винниченка і отримала повну вищу освіту за спеціальністю"Педагогіка і методика середньої освіти.Математика"та здобула кваліфікацію вчителя математики, фізики, астрономії та безпеки життєдіяльності основної та старшої школи
1998-2000 рік навчався в Кіровоградському кооператвному технікумі економіки і права ім. М.П. Сая по спеціальності правознавство. 2004-2007 Харківський національний університет внутрішніх справ України по спеціальності правознавство на заочному факультеті.
MC_Serega, ну на счет специальности трудно сказать. Я пока только на 3-м курсе. И вобще я не очень представляю, кем и где я смогу работать. "Системные администраторы, экономисты-аналитики, разработчики информационных систем" - это все красивые слова. Посмотрим, как оно будет в реальной жизни!
Смерть стоит того, чтобы жить. А любовь стоит того, чтобы ждать... В.Цой
Vovik, ага, а я уже 5-й курс рублю ЕК, и ни фига не врублю Хотя,согласен,слова действительно красивые. сейчас вот уже ищу что-нить (работу) по специальности
КІРУЕ-Кіровоградський інститут регіонального управління те економіки,художньо-технічний факультет,спеціальність дизайн,спеціаліст дизайнер,закінчила в 2009 році.Одногрупниці з Minerva.
Никогда у врага не бери ничего, Ни еды, ни воды не проси у него, И если еда не посыпана ядом, То сможет тебя отравить он и взглядом