Як не странно у мене в школi прiзвисько пiшло вiд прiзвища Гуртовий - Гуртiк. Спочатку я привик, але зараз я просто не люблю, як мене так називають!!! А, як вас в школi прозивали однокласники
А у меня в школе была кликуха тоже от фамилии (Гупало) и все друзья меня тоже так называли и сейчас называют - Гупальша. Меня даже класный руководитель называл так
Та не було в мене клікух, імя гарне, завжди говорили зменшувальною формою, мені подобалося, іноді в гуртожитку говорили Кучереночка, чую зараз учні говорять Любочка Іванівна або Любаша Іванівна мені подобається
гг моя клікуха тоже пішла од фамілії (Максименко). Сначала коли по теліку показували Масяню - мене так називали. А потом рішили шо довго вимовлять і стали називать Мася. Ну а деякі вчителі продовжують мене називать Масяня. Якщо чесно то мене мабуть тіки Бойко Н.І. називала по імені в 11 класі.
Кликух у меня в школе не было, как-то не прживались. В основном все только говорили Тошка, Тоха, Антон. И сам я не очень люблю называть человека по кличке или по фамилии. Не из принципа, просто приятней называть мне всех по именах. Но бывают и исключения, но это лишь с очень близкими мне людьми ) Да Няня?
Ім‘я це як твоя біографія, кожна буква ім‘я несе в собі КОД твого характеру і психології який створю тебе як індивідуальну особу! Взагалі то ім‘я яке дають людині при народжені може і не підійти їй в житі. Може не підійти по її характеру або душевному стану, який закладений в середині, то часто так і трапляється в підлітковому віці, коли починає формуватися психологія людини, психіка немов бачить що ім‘я яким називають людину не відповідає її внутрішньому світу, це помічають і всі люди навкруги, тож спільними зусиллями приходять до іншого ім‘я (клічка), до іншого КОДУ яким будуть називати людину. - (ІМНО) Є випадки коли люди самі собі дають псевдоніми, це в більшості стосується письменників. Чим це викликане?! Тим що їхнє звичайне ім‘я не несе в собі КОД який відповідає за творчість, тож людина підбирає собі ім‘я яке краще буде надихати її на творіння. - (А це десь читав, не памятаю де. "Давно було, але надихнуло!".)
Повідомлення відредагував Arder - Субота, 09.08.2008, 15:01
Допоки на світі ще музика є, допоки цей світ душею живе!
Arder, цікавилась таким.А що ти скажеш про те,якщо називають дитину одним іменем,а потім це імя "перекручують" і виходить зовсім інше?Яке тоді імя впливає на життя?Наприклад,імя моєї бабусі було Мирослава,а потім на неї лагідно говорили Міночка,і "перекрутили" до Ніночка,Ніна.Для всіх вона завжди була Ніна.Хоча за характеристикою Мирослава і Ніна це зовсім різні імена
Никогда у врага не бери ничего, Ни еды, ни воды не проси у него, И если еда не посыпана ядом, То сможет тебя отравить он и взглядом
DarkWitch, Якщо багато імен - це значить що формування психології зайняло час, допоки ім‘я не було сталим! Час формуваня особистості буває різним... Можу лише сказати що така людина яка має по життю багато різних імен, дуже цікава та різнобічна особа, внутрішній світ багатий, має багато знайомих які поважають та люблять за її веселу вдачу, творчість в житті також присутня.
Допоки на світі ще музика є, допоки цей світ душею живе!