Для кожної людини весілля є одним з головних подій у житті, тому не можна упустити жодного елементу, який вплине на її проведення. Запрошення на весілля - найперший етап, за яким можна визначити рівень підготовки до весілля. Запрошення на весілля повинне бути ексклюзивними й унікальними - це забезпечить відповідний настрій і ставлення гостей.
Ось уже понад 1,8 роки я зустрічаюсь з одной молодою особою. Ми дуже кохаємо один одного і вже вирішили після закінчення мого навчання в коледжі одружитися! Точної дати покищо немає, але можу сказати, що це буде десь у липні-початок серпня!!! Я поговорив зі своєю коханою і вона мені дозволила запросити моїх друзів сайтовців!!! Ось список запрошених...
Grantand – (Хоть я на нього і сердитий що продав сайт, але все ж таки Ти багато для меня значиш) Побєда - Ну куди ж без тебе Ferrari - душа компанії Олежка – Буду радий тебе бачити... Якщо хочеш можеш даже з фотіком) DarkWitch – Приходь обов'язково! Jonny ------- Без тебе Игорь ------ і без тебе ніяк Ystina – (Мене звичайно не пригласила на свою, але я буду радий побачить тебе у себе) Arder – (Тебе полюбом!!! Бери свою подругу гітару.. будемо раді бачити і її) Kotik (Костя) - ну як Костік Ксюха - (Тебя готовий був убити за сухарики, які ти смітила на посту у мене) Boriska - (З тобою друже, дружимо ще з садіка) MC Serega - (куди ж мій любий сосід без тебе)
Коли ми визначимось з датой ми вам обов'язково напишемо і будемо чекати на вас. Дякую за увагу. Ваше заручене подружжя
Arder, Просто я зустрічався з нею в тайком, щоб ніхто не знав! Так як уже багато разів бачив що пари розходяться через слухи і так далі... Тому у нас все буде добре і ми розбігатись не будемо