Шукаю Ковтуна Олександра, коли ми познайомились він мешкав у вашому містечку, якщо не помиляюсь чи то сам грав у волейбол, чи то тренував волейбольну команду Якщо сам не побачить моє повідомлення, то можливо у поважних форумчан є якась їнформація про нього. Точно знаю нам буде про що поговорити
Мені здається, що з прізвищем я нічого не наплутав. Можливо навіть, що Саша зараз і не мешкає в Олександрівці, але повіинні залишитися друзі, знайомі, колеги, родичі, які можуть щось про нього знати. Дуже потрібно побачитися, сподіваюся знайти його. Точно знаю, що він займався серйозно і довго волейболом, якщо не помиляюся, років 10 назад був тренером волейбольної команди в школі . Якщо не важко трохи детальніше разкажіть того Олександра бо можливо все.
Переглядав давні фотографії і знайшов фото тієї людини котру шукаю (вже не дуже переконаний, що не переплутав його ім'я та прізвище) буду вдячний якщо хтось впізнає його і відгукнеться, або допоможе з ним зв'язатися, бо маю для нього дуже цікаву і приємну новину, яка з'ясувалася після нашої останьої зустрічі
Додано (30.06.2009, 01:02) --------------------------------------------- Фото не дуже гарне, але сподіваюся впізнати людину по ньому можна. Дуже сподіваюся на допомогу в своїх пошуках, буду вдячний за будь-яку інформацію.