Я не дуже полюбляю говорити по телефону(про безкінечні й непотрібні балачки), хоча можу годинами "зависати" з давнонебаченими і нечутими друзями(ооо, тоді двосекундне - привіт, ти де, я чекаю, переходить в двогодинне цілую-люблю). Також не дуже люблю виясняти стосунки по телефону(іноді допомагає- можна приховати погляд). SMS- полюбляю і писати, і отримувати- це ніби економник марновитрачених коштів.
grantand, далеко не відкотилася. Розмовляю у справі максимум 50 секунд. Але трапляється, що до мене телефонують колишні одногрупники або знайомі з Кіровограда, то тоді розмова затягується на години...
Повідомлення відредагував Побєда - П`ятниця, 01.08.2008, 11:47
...Смерть стоит того, чтобы жить, А любовь стоит того, чтобы ждать...
разговоры ни о чем выводят, но когда есть что рассказать и послушать, могу говорить ну где-то часа 2-3 (это максимум, который относится к давно не виденым друзьям). В остальных случаях проще назначить встречу и пообщаться в живую. смс не оч люблю, т.к. ограниченное количество символов и его не всегда хватает, чтоб выразить мысль полностью, приходиться сокращать и тому подобное... поэтому больше ценю ммс, ну и за возможность передачи фоток и картинок
Раніше користувався часто і говорив ні про що. Тепер вже рік пройшов як з собою не ношу мобільного, інколи беру з собою коли чекаю дзвінка або коли в дорозі. Спочатку знайомі висловлювали невдоволення, на роботі догану за це отримував. Тепер вже всі звикли и мені добре і інші не жаліються. Але ж яка тепер свобода, навіть уявити раніше не міг як це гарно коли тебе не турбують. Часто трапляються випадки коли спілкуюсь з співбесідником і розмова саме набирає обертів і кожному цікава бесіда – а тут дзвінок, я від того кайф не сильно ловлю. Тож я з телефонами та телефонними розмовами не сильно дружу. Вести бесіду потрібно відкрито одне перед одним, бачити поведінку, очі співбесідника, тоді можна завести дискусію. А телефон емоції та енергію співбесідника не передасть! Телефонна розмова повинна бути короткою и ясною як СМС.
Повідомлення відредагував Arder - Середа, 06.08.2008, 14:08
Допоки на світі ще музика є, допоки цей світ душею живе!
Ох раньше как токо прикупил се мобильник,думал что это же бабки будут уходить(а вообще побакланить по телефону люблю) ,тож приходилось по 2 секунды трындеть постоянно.. то я до такой степени натренировался за эти 2 сек. быстро говорить, что вложивал 9 слов в эти 2 секунды. Но теперь я свободно общаюсь целыми часами.(тариф позволяет)