Цікаво, скільки потрібно дати грошей жителю Олександрівки, щоб той виконував бажання свого "Грошедателя"?!!! Чи готові тут Люди віддати себе, принижуватись та топтати свої мрії в грязюку своїми ж ногами, тільки за Гроші????????????
п.с. - Натолкунуло на мысль, то что часто вижу после полуночи на улицах нашой родной Александровки. Очень поражает количество выпитого спиртного.
Повідомлення відредагував Arder - Субота, 02.08.2008, 20:47
Допоки на світі ще музика є, допоки цей світ душею живе!
Arder, ті хто добре платять рідко принижують своїх підопічних. Оскільки хорошу зарплату має тільки хороший спеціаліст, а таких поважають. Топтати в грязюку будуть тільки за маленькі гроші.
Хотiв заперечити Arderу, мов випивохи не завжди навiть знають, що таке компютер, тому й це питання не прочитають. Та мабуть треба дивитись ширше - i в переносному виглядi! Дехто за грошi згоден виконувати чужу волю, iнколи на межi злочину. Ця грязь страшнiша вiд фiзичноi!
grantand, Я за те і говорю, що потрібно лише заплатити людині суму яку їй потрібно і людина перетвориться на твого раба, яка буде виконувати все що ти побажаєш, лише дай грошей. Чомусь мені ця ситуація схожа на Наркоманію, за грошима немов за дозою і з кожним разом все більше і більше хочеться. Це проблема не тільки в Олександрівці, це по всій Україні і далі... В великих містах це дуже видно, всі відносини між людьми складаються на грошах, в селах це не так проявлено, може тому що люди ближче до природи і ще не зовсім втратили моральні принципи. Думаю потрібно трішки відчувати золоту середину, і очі хоч на мить відводити від купи грошей!
Arder, не бачу нічого поганого в грошах. Справа не в грошах а в потребах, в їжі, в одязі в комфортному житті. Людина залежить не від грошей а саме від своїх бажань, від бажання їсти, спати, одягатися і нормально жити. Якби замість грошей давали їжу яку ти хочеш, одяг який тобі подобається, житло в якому тобі приємно жити та інші речі які тобі потрібні то в грошах не було б ніякого сенсу. А гроші це лише бумажки які дозволяють тобі задовольнити ці потреби, тобто той же еквівалент їжі, одягу і таке інше. Норма урегулювань твоїх потреб.
Це не проблема. Відносини між людьми завжди були на грошах, просто раніше гроші виглядали інакше. Люди міняли ракушки на камушки, а зараз бумажки на будь-які інші предмети...а інакше ніяк, суспільтво без цього не могло б існувати.
grantand, Я розумію що в наш час, гроші це як стала величина і як одна з ступенів цивілізованості Гомосапіонса! І дуже вірно ти сказав що гроші дають можливість харчуватися, одягатися, зігріватися, а ще дають можливість носити персні з діамантами більшими за голову. Де кінець?! Коли людина може сказати стоп, мені цього вистачить?! Чому ченцям в монастирях вистачає лише „Хліба, Води і Крівлі” для того щоб прожити, коли інші в „пентхаусах” думають: – „Де б його нову картину Мікеланджело розмістить?! Напевно прийдеться добудовувати ще одну кімнату для цього, а це ж скільки проблем дай мені Боже сил!” От тобі і вартість грошей! Це напевно більше на жадобу скидається, напевно так воно і є, + до жадоби ще декілька гріхів приєднуються от тобі і отримуєш, Людину на Вершині Еволюції.
Arder, людина паразит на планеті їй потрібно абсолютно все. Земля. вода, повітря, тварини, комахи, риба все що є на цій планеті все потрібне людині. Вона скаже "Стоп! Досить!" коли або вже нічого не залишиться, або Земля розколеться на дві половини.
Також сучасній людині потрібен комфорт, комфортне життя. Чинцям вистачає лише води і хліба бо, можливо, в них інша філософія життя, а можливо просто вони виросли без того комфорту що доступний іншим людям і тому в них інші потреби.
Людина на вершині еволюції? Еволюції чого? Людини? Люди від самого початку з'явлення на планеті були такі ж самі як і сьогодні з тими самими звичками, ідеями і бажаннями. І в наш час вони зовсім не змінилися. Людина завжди прагнула комфортного життя.
Хотіти добре жити це не жадоба, а природне бажання, тим більше в наш час, коли є гроші. Будь-хто при бажанні може заробляти ці гроші.
grantand, Тут ще в чому проблема?! Робота потрібна щоб заробити гроші, а гроші потрібні щоб свої мрії втілити в життя! Але якось не по собі стає коли помічаєш що все своє життя ти заробляв гроші за ці гроші Придбав гарний будинок, Телевізор нового покоління, але ні разу ти не побував в тому будинку в компанії своїх ліпших друзів, не випили ви пляшку пива переглядаючи футбольний матч, де грає Динамо! Виходить що поки заробляв гроші, то втратив свою МРІЮ і окрім мрії ще нерви начальство за все життя вимотало. (Грубий приклад але... просто не було часу придумати щось інше, хотів швидше відповісти).
А що до монастиря, то мене дуже зацікавила одна ситуація. Генерал Кузик я так розумію вісім відомий, після загибелі його сина в аварії, Кузик з дружиною збиралися піти до монастиря, і остаток свого життя провести там! Не знаю правда, чи ні, але тепер Кузик не випускає книги про Олександрівку а зайнявся видавництвом книг про монастирі, ну і підтримка монастирів коштами! Дуже цікавий випадок як приклад!
В наших людей одвічне питання де отримати гроші. І як говорить пословиця чим більше ти більше хочеться. Адже для того щоб прожити потрібно добру зарплату, а от роботи для цієї зарплати одвічно невистачає!!!! А люди в нас в містечку я гадаю можуть продатися!!!!
В наших людей одвічне питання де отримати гроші. І як говорить пословиця чим більше ти більше хочеться. Адже для того щоб прожити потрібно добру зарплату, а от роботи для цієї зарплати одвічно невистачає!!!!
А теперь ещё и гривна наша попускаеться,то ваще капец... будут урезать зарплаты!!!
Толя, не пэрэймайся ты так, ты всё равно не дгонишь этот мир, и не постигнешь его полностью как ты хочешь. По поводу церкви, то я тебе скажу, церковь всегда была очень сильная политическая и финансовая структура, и им тоже мало денег, и они тоже жадные, просто ты как в церковь заходишь, ты ж не идешь к батюшке? правда? ты ж идёшь к богу, и зачем церковь цеплять? ты ж там ниразу не был, а стоит сходить.. сходи, тебе полезно будет, для розвития что яя тебе хочу сказать, 1)иди работай и не парся. 2)хочешь мало денег, мало работай... 3)каждому своё 4)кесарю кесарево 5) и так далее не вводи молодёжь в оману, розберись в себе ни гвоздя ни жезла