Повідомлення # 1 | 08:56
останнім часом дуже часто спостерігаю подібну ситуацію в своєму місті..в центрі під вечір збирається купка молодих осіб, віком до 17 років з ознаками приналежності до субкультури готів чи панків. на це вказує їхній одяг, галасливе звучання музики з мобільного, браслети та інше...і саме головне, що вони мало розуміють що роблять...основне- це просто бажання привернути увагу до своєї персони " юного анархіста". вони голосно викрикують нецензурну лексику, палять цигарки, випивають....складається взагалі таке враження, що в камянці бути готом, рокером чи панком - це ще одна данина тимчасовій моді...і звичайно спосіб привернути увагу.
...памятаю той час, коли і мені було приблизно років 16-17...нас теж було багато (таке собі вже старе покоління рокерів). але дану музику ми слухали тому, що дійсно розуміли і цінили її, не показуючи на загальний огляд чи то як протест усім іншим незгідним!..і ніколи з одягу чи то взагалі з зовнішнього вигляду можна було здогадатися, що ми не належали до діскаТєчніків і тому подібних...
і зараз зустрічаємся з друзями десь в центрі, спілкуємся, пьєм пиво....а неподалік сидять ті ж юні панки, які дивлячись на нас, напевно думають " о, сидять тут, "масса", не такі особливі як ми"...
а як з подібною ситуацією в Олександрівці?

я женщина творческая - хочу творю, хочу вытворяю!