Я дуже швидко говорю, і часто просто "забалакуюся", тому говорю наче ж нормальні речі, а отримається як завжди, я думаю що і у вас або ваших друзів є такий недолік, тому в цій темі пропоную над ними посміятися, не на друзями звичайно, а над їх "перлами". Ну то почнемо... я знаю... мої перли вже стають крилатими фразами.....
Одного гарного погожого вечора коли Юзери зібралися на сходняк, Юстина нам розповідала історію як вона доїдала торта! Вона дуже цікаво побудувала речення, і з її слів вийшло що вона „Доїла Торт”! Речення повинно було розказати слухачам про те що Люба з‘їла останній кусочок солодкого та дуже смачного торту, але Юстина сказала „Я доїла торт!” і сенс її розповіді кардинально змінився!
Допоки на світі ще музика є, допоки цей світ душею живе!
А ще Люба колись сказала замість словосполучення „Тупий кут” словосполучення „Тупий кот” До речі всі ці фрази Люба говорила будучи в своєму умі, і тре звою!
Допоки на світі ще музика є, допоки цей світ душею живе!
ой, сколько таких перлов было, так сразу и не вспомнишь... А !!! Когда-то в лесу сидели, костёр почти потух, я встаю и говорю, ребята, давайте все по палке, и нагреемся Ржали долго!