Пиво - наверное самый мотоциклетный напиток.. Его много и оно разное... Отечественное, иностранное, темное, светлое, крепкое и лайт... Кто какое предпочитает? (я- Оболонь светлое ) Какое самое вкусное пиво вы пили в своей жизни? (я -чешское Крушовице и не помню чье, кажись бельгийское ЭКЮ) Какие занятные события связаны с этим напитком в вашей жизни.. Ну и место для творчества
Я без тебя жить не могу Ты снишся мне ночами Твой нежный запах, вкус и цвет Стоит перед очами Когда тебя со мною нет На сердце так тоскливо Жить без тебя я немогу... Мое родное ПИВО!
Пиво! Пам’ятаю своє перше знайомство з пивом! Ще рочків в 10 напевно, я спробував випити ковточок цього божественного напою із святкового, домашнього новорічного столу, і перше що я подумав після ковтка пива – „Це просто гидота”, і не вживав його років до 18-ти. А потім, як я вже почав працювати, мій перший начальник за дружньою розмовою запропонував пляшку пива, (начальнику не відмовиш) потім запропонував другу, за нею пішла третя, четверта ну і так до самого ранку, більярд, бар, дівчата, танці! Тож в 18 років я вже тісно був знайомий з таким напоєм як пиво. Горілки не пив і не п’ю принципово! Тож пиво було моїм улюбленим алкогольним напоєм. За пивом можна бесіду вести, за пивом можна і веселитися, за пивом можна і питання вирішувати. В барах, кафе, ресторанах не обов’язково заказувати дорогі спиртні напої, можна обмежитися мінімальними витратами, купивши пива. (знаю що кухоль пива може коштувати дорожче ніж пляшка вина, але таке пиво я не беру до уваги!) Тож пиво постійно супроводжувало: зустрічі з однокласниками, зустрічі з дівчатами, ну а на роботі з шефом, пили його постійно, не пам’ятаю такого дня щоб ми з шефом не заглянули після роботи на пляшку ПИВО, а то и в сам робочий день пили! Ще згадав історію: Один мій знайомий працював в барі, поряд з моїм місцем роботи. Ну от якось після роботи я заглянув до нього на хвилинку, хвилинка тягнулася до самого ранку. За філософськими розмовами та за пляшкою пива ми не помітили як настав ранок, а порахувавши кількість порожніх пляшок, ми були здивовані, - півтора ящика випили на двох! Скажу ще, що в той час особливого вибору напоїв не було(маю на увазі, відносність цін та напоїв), тоді або Горілка, або Пиво, тож я і обрав звісно пиво! Це вже зараз в магазинах, барах тобі можуть запропонувати різні енергетичні напої, коктейлі, слабо алкогольні напої і тому подібне...! В 20 років я потрапив в такий круг людей, які також поважили пиво і пили його так само часто як і я, других спиртних напоїв не поважали. Тож майже кожного дня в продовж року, я пив пиво на роботі із своїм начальником, а після роботи пив пиво зі своїми товаришами. Напевне в той рік кількість алкоголю в моєму тілі, ні на секунду не була нормальною, (тобто постійно була перевищена!) Можу скати що напевно, я пив пиво більшості тому, що були гарні співбесідники з якими було цікаво вести дискусію за пляшкою пива! А зараз вже всі ті с ким я пив пиво, та вів дискусії роз‘їхалися, а дехто з них завів вже собі сім‘ю, а ті кого я знаю зараз, взагалі не п‘ють тож тепер за 2 роки моє вживання пива стало набагато меншим , з такими темпами в загалі перестану його пити. На останнє можу сказати, що в свій час, пиво для мене дало в житті багато яскравих моментів, але і без пива яскраві моменти також були, і вони набагато кращі ніж ті, які були під впливом алкоголю!
Повідомлення відредагував Arder - Понеділок, 17.11.2008, 20:03
Допоки на світі ще музика є, допоки цей світ душею живе!
Вообще считаю что пиво нужно пить в хорошей обстановке, в уютном приятном месте а не втыкать с бутылкой пива на морозе, и пить его ради понта мол сок пьют маленькие дети а я взрослый мудак и должен сосать пивко. Пиво напиток который нужно правильно употреблять, пить ради удовольствия, а не ради просто набухаться.
grantand, согласен с тобой.. ))) Пиво не пью почти никогда. А вот иногда дома с папкой под рыбку можно.. На гульках это бывает крааайне редко что я пью пиво.. Хиба шо безалкогольное для поддержания компании. И то тоже ж очень нечасто.