ВІТАЮ ТЕБЕ ЛЮБИЙ САЙТУ! Вдячний тобі за твоє існуваня! Ти дав мені багато нових знайомих та нових друзів, ти дав мені можливість висловлювати свої думки, та пізнавати думки інших людей мого містечка! А ще ти дуже добний і приязний для юзерів, за що тебе і люблю та бажаю процсітання та активних користувачів!
З повагою та щирими побажаннями твій давній користувач Arder!
Повідомлення відредагував Arder - Середа, 23.12.2009, 00:57
Допоки на світі ще музика є, допоки цей світ душею живе!
Шановний сайт від свого імені хотілось тебе поздоровити тебе з днем народження і побажати тобі багато хороших юзерів, безглючності, більше посіщаємості і шо ти не хворав... Також приєднуюсь і до побажань Ардера, по поводу друзів!!!! ЖИВИ мій друже olexandrivka.at.ua (info)
Он пьянит, дурманит, тянет И лишь мысли, все о нем. Желтый цвет с зелёным манит, Каждый день, живем мы в нем! Он уютный, наш, родной, Веселит, грустит порой. Каждый праздник отмечает, Нас знакомит, собирает. Новости, советы, Обсуждения, ответы, Фото-стенки, конкурсы, Творчество и комиксы! И Антону уважение, Благодарность и терпенье!!! Всех хочу Поздравить я, Alexandrovka.ua!!! Без нее мы никудааа, Систер, Бразер – Молодцаааа!!! Повторяюсь, всем - респект!!! И для нас она – The Best!!!!