Цікаво, хтось ще цікавиться цим ділом? Якщо так, то пропоную приєднатися до команди модераторів сайту(не плутайте з модераторами форуму), і допомогти в технічному розвитку ресурса, адже ще є над чим попрацювати. А ще є декілька проектів що знаходяться в ідейнообразному стані, які теж хотілося б реалізувати
grantand, чесно кажучи, ще поганенько "плаваю" в такій справі, хоча дуже хочу навчитися розробляти веб-дизайн сайтів. непогано розбираюсь в таких прогах: макромедіа флеш, фотошоп, корел дро, фото кенвес, компас. планую ще опанувати 3д макс. ...може якось зможу допомогти в веб-дизайні, але програмування- це точно не моє))
моя спеціальність - комп'ютерна інженерія, тільки на жаль веб технології будуть на другому курсі, а поки за спеціальністю тільки паскаль, дельфі, с++, але через пів року вжу буду багато чого знати( я сподіваюся =) )
Я так не сильно знаю... У школі всього було 4 уроки. А так сам якось не займався. Я написав лише мобільний сайт і показав учителю... Потім ще в Паверпоінті робив ну там впринцепі нема шо робить так легше вже не буває
оо я Вап сайты штампую легко,, правда целый портал самому написать долго и сложно, но думаю мог бы. Один для себя писал. А вот просто дизайн написать, страницы, с пхп какими то фишками.. или нецветные то легко.. также имею свой собственный хостинг .. так что с размещением сайта в инете проблем нет..
Як цікаво. А всетаки серед нашого віртуального колективу є хоть один програміст ?
на Си пишу, много других языков просто пробовал
Quote (grus)
оя спеціальність - комп'ютерна інженерія, тільки на жаль веб технології будуть на другому курсі, а поки за спеціальністю тільки паскаль, дельфі, с++, але через пів року вжу буду багато чого знати( я сподіваюся =) )
прошло полтора года после написания этого поста, тогда ничего не знал =)
Сейчас занимаюсь созданием(в основном на drupal) сайтов,seo,зарабатываю в сапе, занимаюсь фрилансом, продаю готовые сайты