мені 19 років, закохалася по уши в женатого - він від мене на 20 років старший, має дружину, двох маленьких дітей.на цьому тижні я дізналася що завагітніла
Nataliya, Чем он думал это и так понятно. А взять бы ту вещь которой он думал, обмазать скипидаром!!! Девка тоже виновата, нефиг слушать бредни старого деда! Я щитаю виноваты оба. И нефиг в таких случаях корчить из себя бедных и несчастных. Мое мнение такое- запудрил девке мозги, вынуть не успел, сразу же член на полено и рубить топором!
NAPALM22, а я думаю, винуватий більше Він, адже старший, досвіченіший ну і ...полюбому женатий, тому тільки ж собі хуже зробив. а що взять з молодої дівчини, наївної, якій по вухах поїздили та і все.
Quote (NAPALM22)
Мое мнение такое- запудрил девке мозги, вынуть не успел, сразу же член на полено и рубить топором!
а в цьому цілком погоджуюсь з напалмом. якшо вже "вынуть не успел", то маєш бути Чоловіком - допомогти дитині майбутній, не кидати дівчину саму в такій делікатній ситуації.
Я проти абортів!!! Аборт без наслідків не проходить, а особливо психологічних. Коли я була вагітна 3 дитиною я не була готова прийняти цю дитину (різниця між дітьми маленька) хоча аборт робити не хотіла. Зараз їй 5років а вона дуже невпевнена в собі і я думаю що це наслідки того що я довго її не приймала. За 4 вагітності я приняла з радістю і всю вагітність розмовляла що я дуже її чикаю. Ця вже аж занадто впевнена в собі. Щодо матеріальної сторони то коли я була вагітна 4 раз чоловік залишився без роботи але за 2 місяці до родів подзвонили і запросили на керівну посаду на роботу (це було чудо). Я хочу сказати що якщо ти приймаєш дитину і довіряєш цю ситуацію Богу то Він тебе ніколи не залишить і дасть свього необхідного.