Головна Головна
Символіка Символіка
Історія Історія
img Музей
Карта району Карта району
Карта Олександрівки Карта Олександрівки
img Розклад руху поїздів
img Розклад руху автобусів
Школа №1  Школа №1
Школа №3  Школа №3
Бібліотека для дорослих Бібліотека для дорослих
Бібліотека для дітей Бібліотека для дітей
Дошка оголошень Дошка оголошень
Дошка пошани Дошка пошани
Статті  Статті
Олександрівська районна державна адміністрація  Олександірвська РДА
img Форуми
img Радіо (нове|beta)
img Фотоальбом
img Блоги
Нові повідомлення Учасники Правила форума Пошук RSS Юзербари
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Рожеві окуляри..
Minerva
Гігант думки
Репутація: 10
Нагороди: 14

Повідомлення # 1 | 20:02
Хтось підсвідомо одягає рожеві окуляри аби хоч «наївно-інтуїтивно» захистити себе від тиску і жорстокості зовнішнього світу. Комусь легко і майже ненав’язливо «чіпляють» чи то з-під тишка чи так, в відкриту, ці ж самі рожеві окуляри, навіть не питаючи згоди. А самі найбільші екстримали (чи романтики? Не знаю як доцільніше охарактеризувати дану ситуацію) з власної волі, при здоровому глузді «приклеюють» рожеві скельця в позолоченій оправі до свого безтурботного і вічно дитячого обличчя. І це їх цілком влаштовує…
Проблема в усіх трьох випадках - лише одна: більше розчарування, не бажання і невміння жити в гармонії з самим собою, і головне – цілковита нездатність протистояти життєвим складнощам, моральна сліпота, через яку не знайти виходу в кінці тунелю.
Життя єдине і в кожного унікальне і по-своєму особливе! І хоч періодично воно своїми «вибриками»-перевірками ставить нас на коліна і прогинає як захоче, це є теж свого роду невідємний компонент його повноцінності! Без нього ми не були б сильними, мудрими і терплячими! Адже «все, що нас не убиває, робить нас сильнішими»!..а рожеві окуляри лише ламають нашу силу, виводячи з рівноваги, додаючи лише слабкість духу, так і слабкість фізичну

я женщина творческая - хочу творю, хочу вытворяю!
grantand
Гуру
Репутація: 24
Нагороди: 22

Повідомлення # 2 | 20:33
Що таке "рожеві окуляри"? В моєму розумінні це вміння радіти навколишньому світові і життю. Це вміння БЕЗТУРБОТНО радіти життю, насолоджуватись сонцем, снігом, дощем, осінню, літом, весною, кожнем днем. Переживати кожну мить, кожне почуття, радіти, плакати, ображатися, знову радіти і так далі. Це життя, життя сповнене емоцій...щирих емоцій, це вміння по-дитячому в повній мірі піддаватися емоціям. Це кльово! Це занадто кльово для сучасного світу!

Знімаючи з себе рожеві окуляри, людина не стає сильнішою чи мудрішую...вона просто перестає радіти життю. Перестає бути природною. Вона починає обростати панцерем, носити темні, сонцезахисні окуляри, і через ці окуляри вона й бачить світ...темний, холодний, ворожий. Я по-справжньому заздрю тим, хто носить рожеві окуляри якщо не все життя то хоча б більшу його частинку.

Важно: Награды, подарки и репутация

Немного о безопасности на форуме

Кто людям помогает, тот тратит время зря. Хорошими делами прославиться нельзя.
Minerva
Гігант думки

Повідомлення # 3 | 14:29
grantand,
рожеві окуляри мають і свій позитив, про який ти сказав. але якщо їх носити постійно без періодичного знімання то це не є нормально...навіть може призвести до неадаптації до суспільства взагалі..
Quote (grantand)
Переживати кожну мить, кожне почуття, радіти, плакати, ображатися, знову радіти і так далі. Це життя, життя сповнене емоцій...щирих емоцій, це вміння по-дитячому в повній мірі піддаватися емоціям. Це кльово! Це занадто кльово для сучасного світу!
це можна робити і без жодних окуляр!! просто від душі і серця.

grantand
Гуру

Повідомлення # 4 | 15:15
Minerva, biggrin Добре, то що таке "рожеві окуляри"?

П.С. Можна цю тему винести з забороненого розділу щоб і інші користувачі сайту теж могли поділитися думками?

Minerva
Гігант думки

Повідомлення # 5 | 21:40
grantand,
термын "рожевы окуляри" -можна ынтерпритувати по рызному..але для мене це значить-дитяча наъвнысть, бажання видавати бажане за реальне(тобто вигадати собы певну ысторыю ы свято в неъ вырити)

Quote (grantand)
П.С. Можна цю тему винести з забороненого розділу щоб і інші користувачі сайту теж могли поділитися думками?
добре)) було б цыкаво

MC_Serega
Гігант думки
Репутація: 8
Нагороди: 5

Повідомлення # 6 | 15:40
А есть у кого-нит эти очки? Дайте потаскать, никогда не носил))) smile

KEEP IT REAL
grantand
Гуру

Повідомлення # 7 | 15:43
Quote (Minerva)
термын "рожевы окуляри" -можна ынтерпритувати по рызному..але для мене це значить-дитяча наъвнысть, бажання видавати бажане за реальне(тобто вигадати собы певну ысторыю ы свято в неъ вырити)

так це реально круто! Хто у наш час може похвалитися таким вмінням? Та 10 з 1000.

Minerva
Гігант думки

Повідомлення # 8 | 20:17
grantand, в деяких випадках рожеві окуляри е необхідністю і навіть дуже потрібні!!коли хочеться відійти від реалій буденності і просто відпочити, веселитися..Але!..коли людина не розуміє стану речей і не хоче реагувати адекватно на явну ситуацію("спадаючи" на свою наївність), а вирішення питання потребує реального рішення-то це вже є "відхиленням"
Quote (grantand)
А есть у кого-нит эти очки? Дайте потаскать, никогда не носил))

вони е у всіх ! але хтось носить їх періодично,а хтось відмовляеться знімати взагалі smile

ferrari
Профі
Репутація: 12
Нагороди: 15

Повідомлення # 9 | 16:14
Я часто их одеваю, снимаю, одеваю, снимаю, если меня ктото разозлит снова одеваю и мне все становиться до фени )))), задралась уже снимать и одевать ))))
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Вверх
© Інтернет-портал "Олександрівка.ІНФО". Олександрівка Кіровоградської області.
При використанні будь-якого матеріалу посилання на сайт обов'язкове
Адмінстрація не несе відповідальність за зміст статтей/новин а тим більше за комментарі до них.

Сайт створено в 2007 році. Всі права на сайт та матеріали що розміщуються на ньому належать українському народові.

Без ГМО.
Використовуються технології uCoz
» Обмін посиланнями
» Реклама на сайті
» Зворотній зв`язок

» Гостьова книга

Ми в соц. мережах: