Ваші думки з приводу пластичної хірургії з метою корекції певних частин тіла з власного бажання.
на мою думку, кожна людина повинна любити себе такою, якою вона е!.а всі ті штучні імплантанти і "корекції" все одно рано чи пізно дадуть побічні ефекти..інша справа, коли такі операції є необхідністю, в разі аварії чи тяжкої травми, тоді вони просто необхідні, а в інших випадках - лише особиста примха. думаю, зі зміною певних елементів зовнішності незмінним залишаеться внутрішній світ людини, хоча можливо вона стає більш впевненішою в собі.. нещодано прочитала, що силікон, наприклад, зараз дуже поширено використовують і чоловіки, коли прагнуть "накачати" собі м"язи чи подовжити....дещо
то все фигня, если человек недоволен телом то пойди зарежся! Согласен если совсе плохо чтото с рождения. Каждый человек индивидум А на щёт подовжыты щось, то не в длинне дело! :))
Arder, да, на картинці думаю дуже гарні зображення(права сторона), і всі хлопці зі мною погодяться..АЛЕ..яка б ідеальна операція не була і яку б ілюзію вона нам не давала б , рано чи пізно, про себе нагадають "поступові побічні ефекти", перед якими фото лівої сторони здаватимуться еталоном краси...якось дивилась наукову програму на тему" Силіком і інмплантанти", то наводили досить цікаві статистичні дані, що приблизно 90% жінок через років 10-20 відчувають дискомфорт в місці розташування силікону, то він раптом "поповз" в область шиї чи живота або й на спину, а грути взагалі втрачають свій хоть який небудь "товарний від". + до всьо сказаного імовірність ракових пухлин зростає вдвічі.. висновок- що маемо, те маємо...
Minerva, ты действительно, как всегда , права. Даже самая титулованая красавица может (а зачастую так и есть) быть пустой и неинтересной. + ко всем минусам которые перечислила Minerva про имплантанты: на этих волшебных фото не видно шрамов от подобных операций, которые зачастую остаются. Arder, у нас еще есть красивые фигуры, не менее красивые попы, длинные ноги , я уже молчу о такой мелочи как глаза