Жарти жартами, а вживання слабоалкоголок в тому числі і пива як і взагалі алкогольних напоїв серед молоді є проблемою. До того ж те що нині називається пивом пивом взагалі назвати важко. Це хімічна суміш з добавкою консервантів. Крім того є інша маса негатива до якого приводить зловживання алкоголю.
warg, ну на самом деле это не шутки. Первая картинка конечно шуточная, но вторая вполне серьезная.
Как говорят доктора, жизнь и питание ведет к смерти. Тобишь если задаться целью, то в любом продукте можно найти негативные стороны. Вы правильно подметили "зловживання алкоголю", всему должна быть норма. Можно нажраться хлеба и умереть.
Злоупотребление любым продуктом несет в себе негативные последствия. То что рассказывает Жданов никого не пугает. Скажу одно, кто хочет пить, тот и продолжит пить. Суть социальной рекламы не запретить пить пиво (для этого есть закон и те кто его исполняют), а понизить приоритет пива среди молодежи.
Ну те що говорить Жданов повинно не лякати, а попереджувати. Особливо якщо враховувати, що розумовий рівень сучасної молоді спустився майже до рівня американців. І народити дітей зараз також не всі взмозі. Звичайно причина не лише в слабоалкоголках (в т.ч і в пиві), але і подібні напої грають не останю роль. Брати приклад потрібно з правої молоді http://www.reporter.com.ua/news/42441/ А по друге, хучу лише ще раз повторити, те що нині продається як пиво, до справжнього пива ніякого відношення немає. Основна технологія виготовлення пива, це процес бродіння. Сучасне ж пиво можна відкрити і протримати при кімнатній температурі скільки завгодно часу, а процесу бродіння так і не помітимо. В радянські часи було пиво "Жигулівське". Так от термін його зберігання при певній температурі (точно вже не памятаю при якій саме), був сім діб. Більше того після його відкривання при кімнатній температурі протягом дня пиво починало бродити, а по зпкінченню терміну зберігання в пиві випадав осадок. Сучасне пиво це хімічна речовина з різного роду штучних ароматизаторів, підсилювачів смаку та консервантів.
warg, согласен. Но по-моему, продукт где отсутствует какая-либо химия и консервант, в магазинах вообще найти трудно. Может быть сок лучше? Или квас? Вряд ли. Еще может быть и хуже.
grantand, вихід один. Поки влада не стане національною, і забота про націю не стане головною заботою влади, потрібно вживати продукти вирожені на присадибній ділянці. В домашніх соках, квасах, компотах точно немає консервантів та й хімії там значно меньше. Що ж до спиртних напоїв, то без них взагалі можна обходитись і від цього самопочуття лише покращиться, за винятком звичайно тих винятків коли це необхідно для лікування (спиртові настойки, розчини для розтирання і т.д.).
С пивом просто засада. В селах и поселках это так не проявляется, а вот в больших городах, где родители с работы-на работу перемещаются по городу довольно долго, и после работы попадают домой поздно, а дети предоставлены самим себе - вот где засада! 12 лет - это уже не только пиво, но и водка. Многое завсисит от школы - где родители побогаче, школа покруче - там и наркота присутствует. Но что в 12 - это уже пивные алкоголики или сидят на Лонгерах и тому подомном - это правда. В супер-маркете это не продадут детям, даже если они выглядят взрослыми - потребуют паспорт. А вот ларьки - это рай для малолетних. Там можно купить все. Был скандал в классе внука моей знакомой, когда поехали на Новый год в дворец молодежи на спектакль, и учителя застукали пацанов (6 человек) с водкой, фасованной в разовые стопки). Был скандал. Но ни один из родителей, чьи дети бухали, не пришел на разбор полетов. А кое-то еще и сказал, что это личное дело каждого - пить или не пить. Девочки сидят больше на лонгерах и им подобном. А на каждом углу рекламы, баннеры, что если друзья, то обязательно с пивом. И им весело и хорошо. А подросткам часто бывает не хорошо, вот и тянутся за спиртным, чтобы появились друзья и стало хорошо. Подсознательно.