Як вам ця пісня? І що ви думаєте про участь Ані Лорак в цьому конкурсі? Які прогнози на зайняте нею місце? І взагалі, якщо не секрет, за кого збираєтесь вболівати на Євробаченні-2008?
Особисто я не фанат Ані Лорак і як на мене то пісня "Shady Lady" така собі, можна сказати середнячкова. Я думаю, що Євробачення це не пісенний конкурс, хоч так називається, а ШОУ. Тому на ньому перемагає не пісня та її виконання, а саме ШОУ яке може показати учасник конкурсу. Згадаємо хоча б фінську групу Lordi з піснею "Hard Rock Hallelujah", згадайте лише чого коштували їхні костюми...й не дивно що вони перемогли, оскільки влаштували справжнє ШОУ. Якщо робити прогноз, то думаю Ані Лорак займе десь 5 чи 7 місце.
Вообще песню могли выбрать и лучше, сильнее!! Но..в общем не плохо! И..выбор с певицей в этом году мне кажется в самый раз!! Это одна из самых - самых певиц Украины!! Кнечно буду болет за Украину!! Но там будет еще одна групка которая мне очень нравится "Cinema Bizarre" — это немецкая Глэм-рок группа. Но как настоящий патриот , УКРАИНА - УКРАИНА !!!
Я тож думаю што шансов победить у нее где то три к одному. Да она певица неплохая но её не сильно так любят. И ещё думаю она войдет в десятку ето .100%
Хай кеди китайські, хай джинси турецькі, хай за душой нема ні гроша, нікому з нас не зробиться кепсько - бо в кожного з нас українська душа!!!
А з Росii - знайомий уже (чи це допоможе йому?) Дiма Бiлан. А давайте зробимо вiдкритий опит - хто з вiдомих нам учасникiв займе яке мiсце? Кому це цiкаво - пишiть учасника та його прогнозне мicце. Потiм все це обробимо та одержимо наш рейтинг. А пiсля конкурсу порiвняємо з фактом. Заодно й виявимо наших найбiлш точних меломанiв. Почнемо? Я проголосую пiзнiше - послухаю, що виконують Бiлан та Лорак.
Повідомлення відредагував Леонiд - Понеділок, 19.05.2008, 18:50
підтримую повністю Антона..це-шоу, яке вимагає оригінальності і новизни..а чим може здивувати ані лорак,яка неодноразово намагалася туди добратися, але наштовхувалася на відмову?і навіть ми, українці, її пісню ставимо на 17 позицію(згідно рейтингу "люкс-фм")!.. як на мене, то це звичайна, попсова співачка, яка нічим особливим не вирізняється з-поміж собі подібних..верка сердючка, руслана-вони оригінальні і єдині!..а тут...тоска зелена прогнозую 5місце
вчора дивилась "новини" ввечері, то поки що Лорак лідирує.. чесно кажучи, не розумію, чим вона всі так підкорила..правда, інших учасників не чула взагалі..
З відривом від Ані Лорак у 42 бали Діма Білан з піснею "Believe!" та зі своєю командою - світовою зіркою фігурного катання Євгеном Плющенко та угорським скрипалем Едвіном Мартоном переміг на Євробаченні, що проходив у Белграді, Сербії.
Діма Білан (Фото: eurovision.tv)
Європа повірила Дімі Білану і віддала свої серця (Фото: eurovision.tv) Це перший успіх Росії на цьому конкурсі.
Нагадаємо, у 2006 році Діма Білан вже брав участь у Євробаченні і посів 2 місце, програвши фінським "монстрам" Lordi.
Також близько до перемоги свого часу була Алсу (2 місце) і дует Тату (3 місце).
Таким чином, Євробачення-2009 пройде у Москві.
Україна ж, як і в 2007 році, посіла друге місце, набравши 230 балів. На третьому місці опинилася Греція.
"26 мая премьер В.В.Путин дал указание вицепремьеру Жукову - подготовить проведение "Евровидение-2009" на достойном уровне! " - я бы сказал на ОТСТОЙНОМ УРОВНЕ, как и всё продажное евровидение :((((