В мене є багато ідей та проектів по розвитку Олександрівського сайту, що поки що висять в повітрі тому, що сам не встигаю, катастрофічно не вистачає часу. Потрібні люди які зможуть розібратися в уже готовому HTML-коді і відредагувати його під конкретні потреби. Вітається своє бачення структури сайту і плани що до її зміни та розвитку!
Також хотілося б бачити в команді людей які добре розуміються на розкрутці сайту та рекламі.
Запрошую в Олександрівську команду хороших дизайнерів, що могли б оновлювати дизайн сайту а саме його шапку в залежності від поставлених задач. Загалом це стилізація сайту під різні свята та пори року. Також не вистачає своїх власних фірмових листівок для поздоровлення юзерів з різними святами, зокрема з Днем народженням. Також було б непогано щоб дизайнер мав своє бачення графічного оформлення сайту, як то зміна іконок в меню сайту так і палітру кольорів на сайті. Є також ще декілька цікавих (на мій погляд) задач для дизайнерів, але ці задачі вже дізнаються тільки члени Олександрівської команди
Яка вам з цього вигода? Матеріальної поки не буде ніякої. Вся робота на Олександрівському сайті до цих пір робилася під девізом "не за гроші, а тому що хочеться".
Але вступ до команди розробників Олександрівського сайту - це стимул щоб вдосконалити і розвити свої здібності в тому чи іншому направленні, відрекламувати своє ім'я і зарекомендувати себе. Всі з чогось починали
Ну можу допомогти, ХТМЛ, фотожабою, флешом (написанням різних флеш програмок для сайту), ну і може іще чимсь ти ізлагай думки, а як їх втілити в життя будемо думати всі разом P.S про вільний час ти мідмітив вірно, січас його малувато, я пока в отпуску, та й весна прийшла вдома роботи хватає, але чим зможу старатимусь допомогти.
grantand, Якщо в тебе е таке бажання,я можу тобі допомогти.я також займаюсь створенням сайтів..пишу на HTML,працюю з PHP.MySQL...JAVA..але вибач,такий сайт як твій мені не дуже подобається..я створюю сайти на чистому хостингу з доступом до всих вайлів та скриптів..не люблю сервіс та конструктор
NAILBOMB, хы...первые версии Александровского сайта тоже были без конструктора но были гораздо неудобней и хуже теперешнего. Было бы любопытно посмотреть на твои сайты, если есть что показать был бы рад взглянуть
grantand, У меня было три сайта..на одном у меня бан за накрутку хостов и перекрутил домен..был еще kamenka.dev.juga.ru..но сервак перешел на платній режим..сейчас вот начал http://musor.hop.ru/ ..по началу использовал конструктор..вот и на укозе делал и на народе..но это не то...надо свое..так мне более по приколу
Додано (13.06.2008, 17:12) --------------------------------------------- grantand, Вот скажи что ты имеешь с конструктора,и сервиса?? только оболочку..и ничего больше...
NAILBOMB, оболочку? Как раз оболочка у меня своя, если ты имел ввиду дизайн. От конструктора я имею модуль новостей, форум, фотоальбом, возможность коментировать статьи...да все, CMS. Возможность регистрации юзеров, возможность ими управлять. Да все что нужно для такого сайта как Александровский.
Тебе более по-приколу сделать свое но у тебя сейчас нету ни единственного живого проэкта? В чем же прикол?
Прикол в том что у меня нету времени..я работаю..модуль новостей,форум,фотоальбом-это сервисы которые ты выставил..но все равно прикольно,молодец..у меня был свой и форум,и чат,и гостевая и доска обьявлений..многое чего было сайт был каменки..закрыли..потму как сервер перевели на платный режим
Ну вот, такой фигней и я страдал лет эдак 5 назад. Переписывал скрипты...а потом нашел укоз, где есть все готовое и где почти все можно изменить. Другое дело если б ты писал индивидуальные CMS под конкретные сайты, вот тогда дааа...вот тогда здорово было бы!
Если ты не заметил, то чат на сайте уже давно есть, но он не пользуется популярностью
А я вот года два назад страдал конструтором..и впринцыпе тоже начинал с укоза и народа))) не нравится тем,что нету доступа к файлам...а чат на сайте твоем тоже ведь сервисный..я его видел..
гы..а я начинал свое знакомство с веб-строительством с конструктора boom.ru. Даже не помню когда это было...но очень давно 5-6 лет назад. А в 2004 уже написанный ручками на HTMLе+php с переделанным новостными скриптами + настроенный и установленный форум IPB в свет вышел первый Александровский сайт.
Слушай вот ты вроде разбираешься в сайтостроительстве и тебе не нравится Александровский сайт что уже хорошо, есть идеи как можно его улучшить? Чтобы ты изменил что добавил с точки зрения функциональности? Было бы интересно услышать твое мнение. Пиши в личные сообщения или на почту zplinter@ya.ru
Антон а почему я досих пор не получил статус модера????????????????? ведь я провожу на этом сайте более 12-часов в сутки!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! давай СПIВПРАЦЮВАТИ.....................