Головна Головна
Символіка Символіка
Історія Історія
img Музей
Карта району Карта району
Карта Олександрівки Карта Олександрівки
img Розклад руху поїздів
img Розклад руху автобусів
Школа №1  Школа №1
Школа №3  Школа №3
Бібліотека для дорослих Бібліотека для дорослих
Бібліотека для дітей Бібліотека для дітей
Дошка оголошень Дошка оголошень
Дошка пошани Дошка пошани
Статті  Статті
Олександрівська районна державна адміністрація  Олександірвська РДА
img Форуми
img Радіо (нове|beta)
img Фотоальбом
img Блоги
Нові повідомлення Учасники Правила форума Пошук RSS Юзербари
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: MSerega, grantand  
Вiдкрито чи закрито?
Леонiд
Профі
Репутація: 2
Нагороди: 5

Повідомлення # 1 | 00:51
На нашому сайтi права користувачiв регулюються адмiнiстратором. Поява статей, фото, тем в форумi та iнше. Доступ гостей для перегляду матерiалiв при цьому - вiльний.
На рядi сайтiв - тому ж ВКОНТАКТЕ - немає подiлу на гостей та користувачiв. А є можливiсть вiдкривати чи закривати окремi теми чи й сторiнки користувачiв вiд стороннiх. Вiдкрити чи закрити? ЗА та ПРОТИ - коли як краще зробити? Переваги та недолiки при цьому, як iх врахувати для зручностi спiлкування?
Пишiть своi приклади та думки, поради, питання. Дiлiться досвiдом!

"Мир вашему дому!" В. С. Высоцкий

leonid@olexandrivka.info

grantand
Гуру
Репутація: 24
Нагороди: 22

Повідомлення # 2 | 10:52
Леонiд, собисто я не зовсім поняв суть теми.

Навіщо закривати якісь теми? Навіщо щось приховувати від гостів сайту? Я завжди думав що наш сайт для того, щоб люди більше дізналися про Олександрівку.

Закриті теми якщо й будуть створюватися то вони будуть закриті від усіх користувачів сайту і відкриті лише для адміністрації.

Мені начхати як там зроблено в ВКОНТАКТЄ а тим більше на ряді сайтів.

Поділ на гостів і юзерів зроблений лише для того, щоб на сайті було менше сміття, щоб кожен відповідав за те що він робить на сайті. Якщо ж всі гості почнуть тут писати і додавати все що їм забажається, то отримається інформаційний смітник. А так я знаю хто, де і що зробив.

Важно: Награды, подарки и репутация

Немного о безопасности на форуме

Кто людям помогает, тот тратит время зря. Хорошими делами прославиться нельзя.
Minerva
Гігант думки
Репутація: 10
Нагороди: 14

Повідомлення # 3 | 11:16
на мою думку читати і переглядати будь-яку інфу на сайті, дивитись фото може кожен, як гість так і зареєстрований користувач..АЛЕ: підтримую grantandа в тій думці, що залишати повідомлення можуть лише зареєстровані, оскільки тут присутня певна відповідальність за те, що саме пишеш. написані слова закріплені за особою. а у випадку з гостями більший ризик утворення сміття(особливо це стосується підлітків, які не можуть виражати адекватно свою думку і часто їхня мета- анонімне самовираження шляхом нецензурної лексики і ображання інших "жителів" сайту)

я женщина творческая - хочу творю, хочу вытворяю!
Леонiд
Профі
Репутація: 2
Нагороди: 5

Повідомлення # 4 | 15:40
Спасибi за пiдтримку - Minerva, grantand! Мова йде не про наш сайт!
Якщо прочитати вступ до теми уважно, то побачимо, що пропонується подiлитись думками та досвiдом користування рiзними iнтернетресурсами. I все! Звичайно - незалежно вiд нашого бажання - треба поважати та виконувати встановленi правила користування!
Оскiльки основна наша частина користувачiв паралельно "знаходиться" ще на трьох сайтах - то дехто помилково (ненавмисне) намагається робити дii, якi чомусь там обмеженi. Таких випадкiв уже немало - а реакцiю висловлюють потiм в рiзних темах нашого сайту. От i пропоную - в цiй темi:
1. Дiлитись досвiдом користування iншими сайтами.
2. Задавати питання про можливi дii в незрозумiлих ситуацiях.
Говорити по сутi питання а не влаштовувати монологи-суперечки та нотацii. Поважаймо один одного!

Добавлено (22.04.2008, 16:40)
---------------------------------------------
Хто пояснить - для чого "вступати" в ДЕСЯТКИ (та й бiльше!) сайтiв i груп, щоб потiм НIЧОГО не робити там? Нiхто ж не забороняє i вийти, якщо не подобається. А для кого пишуться педагогiчно-психологiчнi замiтки на нашому сайтi? Молодь iх не помiчає, а старшим мабуть i не потрiбно? Може трохи бiльше займемось iсторiєю та краєзнавством?

Повідомлення відредагував Леонiд - Субота, 19.04.2008, 15:17

"Мир вашему дому!" В. С. Высоцкий

leonid@olexandrivka.info

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Вверх
© Інтернет-портал "Олександрівка.ІНФО". Олександрівка Кіровоградської області.
При використанні будь-якого матеріалу посилання на сайт обов'язкове
Адмінстрація не несе відповідальність за зміст статтей/новин а тим більше за комментарі до них.

Сайт створено в 2007 році. Всі права на сайт та матеріали що розміщуються на ньому належать українському народові.

Без ГМО.
Використовуються технології uCoz
» Обмін посиланнями
» Реклама на сайті
» Зворотній зв`язок

» Гостьова книга

Ми в соц. мережах: