Ну от і відбулися зміни на сайті, чи стало так краще?
Особисто мені теперішній вигляд сайту подобається більше, ну і так зрозуміло, адже я його і зробив )) Назву декілька причин:
1. Зміни відбулися у кожному розділі. Було визначено що і в якому розділі відображати. Це зменшило навантаження на ті сторінки на яких раніше відображалася зайва інформація. В подальшому в розділах буде відображатися лише та інформація яка стосується даного розділу, що дасть змогу більш організовано подавати інформацію.
2. Головна стала більш інформативною. Залишилася та інформація, яку на мою думку, юзер має бачити в першу чергу. Добавилися новини Кіровоградщини. Вважаю що людям цікаво знати що відбувається не лише в межах нашого містечка а й поза ними.
3. Зник той міні-пейджер який називався міні-чатом, оскільки ніякої інформаційного навантаження він не ніс, а спілкуватися в ньому було неможливо.
4. Сайт став компактнішим і акуратнішим. Повністю оптимізованим під роздільну здатність екрану 1024х768.
5. Сайт тепер дійсно має вигляд сторінки в інтернеті :))
полюбили ми сайт, подобалося старе оформлення, проте думаю, що звикнемося і до нового, адже що не робиться, все на краще, і дякую адміну за його роботу...
Ystina, Boriska, на самом деле старого оформлення вы еще не видели Если сравнить с самым первым видом сайта и теперешним то вы б наверное сказали "ВАУ!! Так действительно стало круче!!". Но то, что было перед этим оформлением, было уже наверное третим изменением на сайте. Самое первое оформление мало кому посчастливилось увидеть, тогда юзеров было не больше 30
AndyStan, да, обновление не последнее. Хотя структура сайта в дальнейшем уже так сильно меняться не будет. Сайт будет меняться в основном лишь косметически.
Что не делается - всё к лучшему! Я-то к предыдущему оформлению привыкнуть не успел - бывал всего пару раз... Сайт мне нравится. Единственно не могу разобраться с системой ответа на комментарии, или она не предусмотрена, и отвечать может только админ? Я как-то привык к "лесничному" построению, что бы было видно, на какой коммент дан данный ответ.
Олежка, да, ответы предусмотрены только для модеров и админов. Юзеры же в своих комментариях просто пишут ник или имя человека к которому обращаются. Это что касается комментариев к материалам.
Если же имелся ввиду форум, то здесь предусмотрена функция цитирования сообщений. Ну и так же функция обращения к тому кому вы пишете ответ (тоесть вы нажимаете на ник того к кому обращаетесь и ник автоматически вставляется в ваше сообщение).
Я вважаю, що коли ти сам це робишь то для тебе це класно, а якщо кому щось шось не подобається то зробіть самі такий сайт. Адмінко продовжуй в тому ж дусі
Додано (26.05.2008, 12:16) --------------------------------------------- Я вважаю, що коли ти сам це робишь то для тебе це класно, а якщо кому щось шось не подобається то зробіть самі такий сайт. Адмінко продовжуй в тому ж дусі
сайт ест слишком много трафика, с включеными картинками на low качестве ест на мобе 300 килв трафи за одну загрузку страничьки...и кому такое нада? нормально если на таком качестве страничька ест максимум 30-40 кило но НЕ 300....
Всё в порядке, Всё просто супер, Всё в порядке Я просто умер...
em4eg, я думаю ни один сайт не расчитывается на то, что кто-то будет заходить на него с мобилки, если конечно это не вап-сайт. Да и скорости сейчас не те что в начале 2000 года, когда люди массово пользовались диал-апом. Но ты прав, графика тяжеловата, будем оптимизировать.