Ystina, цікаво, організація Навіть не знаю: в основному новини, потім фото, форм, оголошення, а далі як отримається А взагалі коли почула про сайт (від Гуглі), то думала, що це знову щось пиримітивне, потім довго згадувала назву сидячи на роботі, а коли зайшла мені сподобалось, я зареєструвалась і тепер не шкодую...
...Смерть стоит того, чтобы жить, А любовь стоит того, чтобы ждать...
Для мене сайт: Це нове коло знайомст, на цьому сайті всі ті ким я дорожу с ким мені подобається спілкуватися!!! Vovik, Погоджуюсь с тобою, хоть я і не сильно далеко від дому, але все одно я сумую за тими хто зараз там!!! Дуже велике дякую Антону, що він гаважився і зробив цей офігенний сайт!!! Ти об'єднав нас ОЛЕКСАНДІВЦІВ, хоть і не всих, але все ще по переду... Дуже дякую всім знайомим з сайту! Кожен с вас завжди несе з собою ту краплю хорошого настрою, якої ніколи невистачало у мене!!!!! Дякую всім за увагу
Повідомлення відредагував MSerega - Середа, 19.11.2008, 16:00
MSerega, а ти іноді цю каплю можеш у всих забрати.... особливо на цих вихідних, проте я думаю, що ти виправися і я не буду париться трохи відійшла від теми
виникло ось таке питання - сайт трохи збавив швидкості в розвитку та спілкуванні- невже всі теми обговорені і пропав інтерес у спілкуванні чи в Олександрівці проблеми з Інтернетом?
Ystina, с инетом всё впоряде, просто в Александровке многие заболели этим грёбаным контактом.сРУ Вот почему olexandrivka.at.ua пустует. хотя... возможно я ошибаюсь возможно есть и другие причины
Ystina, підтримую тебе, за період моєї появи на сайті влітку, я могла простежити лише кількох юзерів, які заходили на сайт. Шкода, що багатьом стало не цікаво спілкуватись...
...Смерть стоит того, чтобы жить, А любовь стоит того, чтобы ждать...
MC_Serega, може й заболiли та невiдомо чим. Бо на обох соцсайтах те ж саме - трохи флуду (про погоду, словарнi iгри, хоч тут такого немає) i бiльш майже нiчого. Спишемо це на лiто! А як бачите на фото - зiбрати кiлька сайтiвцiв разом - для Антона не проблема. Скоро День Олександрiвки...