вірш реалістичний і витриманий в дусі 21 сторіччя+ елементи психології..молодець! суперово..АЛе.. повністю солідарна з думкою Natali Представники чоловічої статі, на жаль, теж далеко не еталон для подражанія..точно такі ж самі, як описано в вірші, тільки чоловіки.. виникае зустрічне питання до чоловіків(юнаків): чому Ви так часто висловлюете свою думку з приводу розпусності-антиетичності дівчат 21 століття(до речі, цілком виправдану і правдиву) не замічаючи "своїх слідів на дорозі"? адже ви точно такі ж самі і з того ж тіста..чи може всі девственніки, не пьющі і соблюдающі пости?..трошки закумарив цей чоловічий "шовінізм", який ше зберігся з часів середньовіччя..коли чоловік міг "бляду..ть" на право і на ліво "в порядке вещей", а дівчина б за це дістала б батогом по спині і осуд з боку суспільства, чуть не на кол садили прАстІтутКу
Додано (22.01.2009, 15:15) --------------------------------------------- ...чомусь мені здаеться, що якби стояло питання зустрічатися з 1. красІва, розумна, розкомплексована і згідна на секс майже з другого побачення 2. менш крАсіва, розумна, не згодна на секс до весілля, без шкідливих привичок...то 90% чоловіків, вибируть перший варіант, якщо відповідатимуть правдиво
..чомусь мені здаеться, що якби стояло питання зустрічатися з 1. красІва, розумна, розкомплексована і згідна на секс майже з другого побачення 2. менш крАсіва, розумна, не згодна на секс до весілля, без шкідливих привичок...то 90% чоловіків, вибируть перший варіант, якщо відповідатимуть правдиво biggrin
так, перший варіант. Назви хочу одну причину, чому б я міг вибрати другий варіант?
Назви хочу одну причину, чому б я міг вибрати другий варіант
1.дівчина так би мовити чекала тебе єдиного, ти перший і тебе запамятае на все життя)) 2. немае імовірності підцепити венеричне захворювання шо вже е великим плюсом 3. ніякого "бурного" минулого і поганої репутаціїї(маю на увазі лише сексуальне життя) 4. без шкідливих привичок- більш здорова майбутня матір ну і т.д.
питала знайомих хлопців, то вони чомусь переважно всі зустрічаються з "багатьма" а в жінки вибирають не тих, що "прошли Крим і Рим і мєдні труби"
1. красІва, розумна, розкомплексована і згідна на секс майже з другого побачення 2. менш крАсіва, розумна, не згодна на секс до весілля, без шкідливих привичок...
Quote (Minerva)
1.дівчина так би мовити чекала тебе єдиного, ти перший і тебе запамятае на все життя)) 2. немае імовірності підцепити венеричне захворювання шо вже е великим плюсом 3. ніякого "бурного" минулого і поганої репутаціїї(маю на увазі лише сексуальне життя) 4. без шкідливих привичок- більш здорова майбутня матір ну і т.д.
1. Це можна віднести як до першого так і до другого варіанту. 2. Так, можливо в першому варіанті імовірність більша, але це лише імовірність зате в другому відсутній досвід. 3. Гг...то що було в неї до мене, то мене не стосується як і моє минуле її. 4. Перша теж не має шкідливих звичок.
grantand, твій вірш виловлюе протест проти моральності і культури взагалі сучасних дівчат, але все одно ж всі ви(майже всі), зустрічаетеся і надаете перевагу саме таким! маемо, те шо маемо і в принципі возмущатися не треба..
Quote (grantand)
2. Так, можливо в першому варіанті імовірність більша, але це лише імовірність зате в другому відсутній досвід.
більший досвід(кількість статевих партнерів) не завжди висступае елементом якості
твій вірш виловлюе протест проти моральності і культури взагалі сучасних дівчат, але все одно ж всі ви(майже всі), зустрічаетеся і надаете перевагу саме таким! маемо, те шо маемо і в принципі возмущатися не треба.. biggrin
от я і висловлюю свою думку, якби я з такими зустрічався навряд би писав цей вірш.
Quote (Minerva)
більший досвід(кількість статевих партнерів) не завжди висступае елементом якості biggrin
відсутність партнерів теж не виступає елементом якості чи запорукою відсутності у дівчини якоїсь зарази