McDonald’s у Кропивницькому

21.09.2019 о 07:40 0

Поняття «фастфуд» з англійської перекладається, як швидка їжа і має на увазі харчування, яке триває не довше 10-15 хвилин. Експерти вважають, що попит на фастфуд в Україні, зокрема й у Кропивницькому, зростає через те, що багато українців, з метою економії особистого часу і небажання витрачати його на готування домашньої їжі, все частіше віддають перевагу перекусам «на ходу».

І якщо трохи раніше, кафе швидкого харчування пропонували досить нудний асортимент страв (пиріжки, чебуреки, хот-доги і шаурму), вже зараз відзначається внесення різноманітних страв у меню закладів швидкого харчування, якими можна не тільки смачно і ситно перекусити, але й отримати необхідні організму вітаміни і мінерали.

Можливо саме з цієї причини вже майже рік в обласному центрі сперечаються, чи потрібен місту McDonald’s. Найбільш активні кропивничани навіть створюють петиції, у яких просять громаду міста підтримати їхнє прагнення «поселити» в місті відомий заклад швидкого харчування.

У грудні минулого року міська рада Кропивницького розглянула перше звернення громадян про відкриття McDonald’s у обласному центрі. Тоді відповідна комісія проаналізувала петицію та підтримала її. Проте сама компанія повідомила, що не планує поки в Кропивницькому відкривати свій заклад.

Після першої відмови кропивничани не здалися й цього літа знову зареєстрували петицію, у якій просять створити всі необхідні умови для роботи McDonald’s.

А ви за чи проти відкриття McDonald’s у Кропивницькому?


Автор публікації
Поділитись в соц. мережах
Джерело

www.ugorod.kr.ua


Всього комментів: 0
avatar