Сільськогосподарське підприємство Олександрівського ВЦ-104, що на Кіровоградщині вже майже п»ять місяців займається вирощуванням особливої птиці перепела. Без перебільшення цих птахів можна назвати особливими, адже вони споживають тільки екологічно чисту їжу, виключно натуральні корми. Розводити перепелів почали із закладки інкубатора і результат все ж таки є. На перепелиних фермах птиці живуть при відповідній температурі, споживаючи тільки перевірені збалансовані корми, тому їх м'ясо і яйця екологічно чисті. М'ясо перепілок володіє дієтичними властивостями. Воно вирізняється ніжною консистенцією, соковитістю, ароматом і високими смаковими якостями. Перепелине яйце у кілька разів перевершує куряче за вмістом вітамінів, мікроелементів, амінокислот. Маленьке перепелине яйце вагою 12 г, містить вітаміни В1, В2, РР, А, мінеральні речовини: кальцій, фосфор, калій, залізо, мідь, кобальт; амінокислоти: лізин,цистин, метіонін, аспарагін, глютамін. Всі ці корисні вітаміни В1,В2 містяться в перепелиних яйцях у 2.5 разів більше ніж у курячих яйцях, у 5 разів більше калію, в 4.5 рази заліза. У перепелиних яйцях присутній практично весь необхідний людині набір біологічно активних речовин, мінералів і мікроелементів. Вживання перепелиних яєць допоможе протистояти таким захворюванням: алергія, недокрів'я, туберкульоз, бронхіальна астма, пневмонія, головні болі, розлади нервової системи, гіпертонія, гіпотенія, анемія, проблеми з травленням, схильність до простудних захворювань, офтальмологічні проблеми, захворювання щитовидної залози. Той хто купляв яйця в сільськогосподарського підприємства Олександрівського виправного центру №104, стали його постійними клієнтами і дякують за покращення здоров’я.
Ст. інспектор ГКАР лейтенант вн. служби С.С. Барабанова
Знайшов в тексті помилку?Будь-ласка виділи її та натисни Ctrl+Enter