Головна Головна
Символіка Символіка
Історія Історія
img Музей
Карта району Карта району
Карта Олександрівки Карта Олександрівки
img Розклад руху поїздів
img Розклад руху автобусів
Школа №1  Школа №1
Школа №3  Школа №3
Бібліотека для дорослих Бібліотека для дорослих
Бібліотека для дітей Бібліотека для дітей
Дошка оголошень Дошка оголошень
Дошка пошани Дошка пошани
Статті  Статті
Олександрівська районна державна адміністрація  Олександірвська РДА
img Форуми
img Радіо (нове|beta)
img Фотоальбом
img Блоги
Нові повідомлення Учасники Правила форума Пошук RSS Юзербари
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум Олександрівки Кіровоградської області » Спілкування » Обговорення новин в Україні та світі » От вам и демократия, гластность и равенство....
От вам и демократия, гластность и равенство....
Cowboy
Гігант думки
Повідомлень: 1201
Репутація: 7
Нагороди: 6
Рівень зауважень

Повідомлення # 1 | 21:47
ІНСТРУКЦІЯ з діяльності підрозділів дорожньо-патрульної служби Державтоінспекції МВС України
...22. Взаємовідносини працівників ДПС з учасниками дорожнього руху…

22.11. Особливості взаємовідносин з народними депутатами України, суддями, працівниками органів прокуратури, які є учасниками дорожнього руху.

22.11.1. Народні депутати України в позасудовому порядку не можуть бути притягнуті до адміністративної відповідальності за порушення Правил дорожнього руху (1306-2001-п). У випадку, якщо можливі запобіжні заходи або стягнення за вчинене правопорушення не пов’язані із затриманням чи арештом народного депутата України, він може бути притягнутий до адміністративної відповідальності в судовому порядку без згоди на те Верховної Ради України.

При цьому не допускаються адміністративне затримання народного депутата України, особистий огляд, огляд транспортного засобу, що ним використовується.

Додано (03.12.2008, 22:46)
---------------------------------------------
22.11.2. Особистість судді недоторкана, він не може бути притягнутий до адміністративної відповідальності, затриманий або примусово доставлений до ОВС у порядку провадження стосовно справ про адміністративні правопорушення. Недоторканність судді поширюється також на транспорт, що ним використовується, на майно і документи, що йому належать. Про допущені суддею порушення складається рапорт, який передається командирові підрозділу з обов’язковою реєстрацією для подальшої передачі за місцем роботи.

22.11.3. Відносно працівника прокуратури не допускаються примусове доставляння до ОВС, особистий огляд, огляд речей і транспортного засобу, що їм використовується. Провадження про адміністративне правопорушення стосовно працівника прокуратури може бути порушено тільки за згодою вищого прокурора. За фактом порушення Правил дорожнього руху (1306-2001-п) працівником прокуратури, працівником ДПС складається рапорт, який у подальшому направляється вищому прокуророві.

22.11.4. Якщо народний депутат, суддя чи працівник прокуратури керує транспортним засобом у стані сп’яніння, йому пропонується припинити керування. Огляд на визначення стану сп’яніння згаданих осіб у медичних закладах проводиться тільки в разі їх згоди. У цьому разі працівник ДПС повідомляє про вказаний випадок командирові підрозділу ДПС і діє згідно з його рішеннями. У зазначених випадках командирові підрозділу необхідно запросити на місце виявлення правопорушення представника закладу, в якому дана особа працює, або представника вищого органу. У разі відмови від проведення медичного огляду на стан сп’яніння в присутності двох свідків складається протокол з вичерпними відомостями про особу правопорушника, її стан та наявні ознаки сп’яніння. Після складання протоколу забороняється вживати будь-яких заходів до затримання або інші примусові дії стосовно цієї особи. Їй пропонується скористатися послугами таксі або попутного транспорту і надається можливість викликати іншу машину чи водія.

Додано (03.12.2008, 22:46)
---------------------------------------------
22.12. Про подію, зазначену у пункті 22.11.4 Інструкції працівником ДПС, що виявив правопорушення, без зволікань складається ґрунтовний рапорт, до якого можуть долучатися інші матеріали.

22.13. Особливості взаємовідносин з особами, які користуються дипломатичним імунітетом, іноземцями та особами без громадянства.

22.13.1. При порушенні Правил дорожнього руху (1306-2001-п) особою, яка користується дипломатичним імунітетом, після перевірки документів, що засвідчують особу та її статус, який підтверджується спеціальним посвідченням (дипломатична, консульська, службова чи акредитаційна картка), що видається Міністерством закордонних справ України (далі — МЗС України), складається протокол про адміністративне правопорушення.

22.13.2. Якщо особа, що користується дипломатичним імунітетом, керує транспортним засобом у стані сп’яніння, їй пропонується припинити керування.

Огляд у медичних закладах на визначення стану сп’яніння згаданої особи проводиться тільки в разі її згоди. У цьому випадку працівник ДПС повідомляє про подію командирові підрозділу ДПС і діє згідно з його рішеннями. У зазначених випадках командиру підрозділу ДПС ДАІ необхідно запросити на місце виявлення правопорушення представника дипломатичного представництва, в якому дана особа працює, або представника Управління дипломатичних представництв МЗС України.

У разі відмови від проведення медичного огляду на стан сп’яніння в присутності двох свідків складається протокол з вичерпними відомостями про особу правопорушника, його стан та явні ознаки сп’яніння. Після складання протоколу забороняється вживати будь-яких заходів щодо затримання або інші примусові дії стосовно цієї особи. Їй пропонується скористатися послугами таксі або попутного транспорту і надається можливість викликати іншу машину чи водія.

Додано (03.12.2008, 22:47)
---------------------------------------------
22.13.3. Про факт відсторонення від керування транспортним засобом особи, яка користується дипломатичним імунітетом, негайно повідомляється чергова частина У(В)ДАІ для подальшого інформування ГУМВС, УМВС та Департаменту ДАІ МВС України, а також чергового МЗС України.

22.13.4. При порушенні Правил дорожнього руху (1306-2001-п), яке не впливає на безпеку дорожнього руху, водієм дипломатичного транспортного засобу — громадянином України слід мати на увазі, що водій може виконувати термінове доручення посла.

У таких випадках працівник ДПС повинен записати дані водія та автомобіля, свідків порушення і рапортом доповісти про виявлене правопорушення своєму безпосередньому керівництву для подальшого інформування чергової частини У(В)ДАІ.

22.13.5. Іноземці, які не користуються дипломатичним імунітетом, та особи без громадянства підлягають адміністративній відповідальності на загальних підставах з громадянами України».

песец..... все перед законом равны ))) верь им - избранникам народным )))


Ride-to-live
Cowboy
Гігант думки
Повідомлень: 1201
Репутація: 7
Нагороди: 6
Рівень зауважень

Повідомлення # 2 | 21:51

Додано (03.12.2008, 22:51)
---------------------------------------------
От все на Юльку гонят дура дура, а чого-ж она дура, очень умная, и образованая женщина которая зарабатывает кучу БАБЛА! smile и ей пофиг все мы, и правильно, всем мил не будешь

Додатки: 8418465.jpg (18.8 Kb)

Ride-to-live
Леонiд
Профі
Повідомлень: 349
Репутація: 2
Нагороди: 5

Повідомлення # 3 | 18:31
"демократия, гласность" - другой близкой темы не нашел, сгодится и эта.
Обещать - еще не значит женится! Так и в политике - было везде и всегда.
И мы понимаем ведь что дурят (за наши же деньги), но верим словам!
Относительно предстоящих выборов - не будет нарушением, если соберете здесь фото Александровки и района в дни выборов? Можно и после их.
А членам избирательных комиссий - достойно выполнить свою работу.
И пусть обойдется без "революций".


Повідомлення відредагував Леонiд - П`ятниця, 15.01.2010, 18:31

"Мир вашему дому!" В. С. Высоцкий

leonid@olexandrivka.info

Форум Олександрівки Кіровоградської області » Спілкування » Обговорення новин в Україні та світі » От вам и демократия, гластность и равенство....
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Вверх
© Інтернет-портал "Олександрівка.ІНФО". Олександрівка Кіровоградської області.
При використанні будь-якого матеріалу посилання на сайт обов'язкове
Адмінстрація не несе відповідальність за зміст статтей/новин а тим більше за комментарі до них.

Сайт створено в 2007 році. Всі права на сайт та матеріали що розміщуються на ньому належать українському народові.

Без ГМО.
Використовуються технології uCoz
» Обмін посиланнями
» Реклама на сайті
» Зворотній зв`язок

» Гостьова книга

Ми в соц. мережах: