17 серпня - день народження Кузьми Скрябіна

17.08.2019 о 15:42 0

Сьогодні міг би виповнитися 51 рік "простому чуваку", який увійшов в історію української музики - Андрію Кузьменку. Культовий український співак, композитор, поет, письменник, телеведучий, продюсер, актор. Лідер гурту «Скрябін». Всі його знали, як просту, веселу без пафосу людину. Але на жаль його життя обірвалось в автокатастрофі в 2015 році. Багато хто не вірить, що це трапилось випадково, а цю аварію хтось навмисно затіяв. Дехто каже, що він сильно багато висловлювався про владу і за це поплатився своїм життям.

Андрій Кузьменко мав активну політичну позицію, яку часто висловлював в інтерв'ю. Він постійно допомагав бійцям АТО фінансово, також був відомий тим, що іноді приходив до лікарні, де лікувалися бійці. Сам Андрій пояснював: після поранення боєць стає нецікавий державі, від нього всі відвертаються, тож украй важливо спілкуватися з ветеранами.

Не одне молоде покоління виросло на його піснях ("Старі фотографії", "Мама", "Хлопці олігархи", "Спи собі сама", " Люди, як кораблі" та інші) і по цей день вони лунають на радіо, випускних вечорах, весіллях. Можна з гідністю сказати, що Кузьма був істинним українцем. Він живий, поки ми його пам'ятаємо.


Автор публікації
Поділитись в соц. мережах

Всього комментів: 0
avatar