Батьків депутата викликали на килим до керівництва району

31.10.2011 о 10:59 0

31 жовтня 2010 року мешканці Олександрівського району Кіровоградської області  обрали депутатів Олександрівської районної ради. За результатами виборів,  наймолодшим депутатом  цієї райради став представник місцевого осередку Політичної Партії «Фронт Змін» - Андрій  Лаврусь. 

З самого початку своєї депутатської діяльності Андрій розпочав активну і плідну роботу.  Призначив дні і години прийому громадян, відвідував семінари. Неодноразово в депутатських зверненнях  вказував на існуючи в районі проблеми, розробив декілька проектів рішень ради. Зокрема, саме за його пропозицією до районної програми розвитку Олександрівського району було включено побудову нового дитячого майданчика.

 Але як виявилося, депутат, який представляє опозиційну силу і  системно піднімає проблеми району  - за словами керівництва ради, є поганим депутатом .

Андрій Лаврусь розповів: » На мій номер почали лунати телефонні погрози. Почали чинити моральний тиск на батьків. І саме дивне те, що голова районної ради вирішив вчинити, як  в школі. Тобто, викликав батька. Але мабуть забув, що районна рада – це не школа і депутат - не батько чи мати, а я. Таким чином він тиснув на мене через моїх рідних.  Я  5 років провчився в університеті і жодного разу батьків не викликали – не було для цього ні підстав ні причин.

Мені дивно дивитися на людей, які намагаються мені погрожувати. Я розумію одне -  депутат повинен виконувати свої обов’язки покладені на нього громадою так, як цього вимагає Закон України, а не так, як цього бажає керівництво райради та партія влади. Тому для мене особисто постає питання: навіщо йти в депутати, якщо не виконувати своїх повноважень  покладені громадою…»


Автор публікації
Поділитись в соц. мережах

Всього комментів: 0
avatar