Біля Івангорода трапилась авіакатастрофа

05.10.2012 о 13:00 0

Поблизу села Івангорода трапилась авіакатастрофа. Аварію потерпів саморобний мотодельтаплан. Тридцятиоднорічний пілот загинув. Про це повідомила прес-служба прокуратури Кіровоградської області.

У понеділок, 1 жовтня, житель Знам’янки, який не мав посвідчення пілота, здійснював політ на саморобному мотодельтаплані, але не впорався з керуванням і впав у лісосмугу. В результаті зіткнення з землею літальний апарат загорівся. Аварія сталася о 18-й годині 10 хвилин під час обприскування спецзасобами соняшникового поля. Про подію до місцевої служби надзвичайних ситуацій повідомили випадкові очевидці трагедії.

На місці події побували співробітники міліції, прокуратури та оперативна група ТУ МНС у Кіровоградській області.

Тепер Олександрівський райвідділ УМВС України в Кіровоградській області розслідує кримінальну справу за частиною 3 статті 281 Кримінального кодексу України. Мова йде про порушення правил повітряних польотів.

Правоохоронці вже встановили, що мототодельтаплан не був зареєстрований у встановленому законом порядку. Не видавалось пілотові і посвідчення про придатність літального апарату до польотів.


Автор публікації
Поділитись в соц. мережах

Всього комментів: 0
avatar