Intel почала поставки Atom-процесорів нового покоління

28.12.2011 о 14:47 0

Корпорація Intel оголосила сьогодні про доступність чіпів Atom наступного покоління зі складу апаратної платформи Cedar Trail. До складу Cedar Trail входять процесори Atom N2600 (1,6 ГГц) і N2800 (1,86 ГГц) для нетбуків і мобільних пристроїв, а також чіпи Atom D2500 (1,86 ГГц) і D2700 (2,13 ГГц) для недорогих настільних комп'ютерів і десктопів «все в одному».

Представлені вироби виробляються по 32-нанометровій технології, мають два ядра, контролер пам'яті DDR3, а також графічний контролер з підтримкою програмного інтерфейсу DirectX 10.1. Підтримується технологія багатопоточності Hyper-Threading.

Пристрої на нових процесорах будуть оснащуватися дисплейними інтерфейсами HDMI і DisplayPort. Технології управління електроживленням Intel Deeper Sleep і SpeedStep забезпечать тривалий час автономної роботи мобільних гаджетів - до 10 годин на одній зарядці акумуляторної батареї. Згадується підтримка функції Rapid Start, яка відповідає за швидкий вихід з режиму очікування і допомагає додатково зберегти заряд акумулятора.

Серед інших можливостей платформи Cedar Trail корпорація Intel виділяє підтримку технології Wireless Display і відео високої чіткості у форматі 1080р.


Автор публікації
Поділитись в соц. мережах

Всього комментів: 0
avatar