Кіровоградський боксер отримав автомобіль у подарунок

27.10.2011 о 09:09 0

22-го жовтня у суботу в Кіровограді Усік Олександр, чемпіон світу із боксу – 2011року в ваговій категорії до 91 кілограму, отримав у подарунок автомобіль «Wolksvagen». 

«Своїми особистими спортивними досягненнями він заслужив цей подарунок, який ми йому зробили від щирого серця» – прокоментував коротко дану ініціативу Андрієць Андрій, господар автомобільного салону «Wolksvagen».  

Українська збірна із боксу виборола першу загальнокомандну сходинку на світовій першості із боксу - 2011, виборовши чотири золотих та одну срібну медалі.

Виступ українських боксерів був унікальним, тому що вони не лише показали кращий результат за всю історію виступів української збірної на Чемпіонаті світу, а й перевершили світовий рекорд за кількістю золотих винагород, що був установлений у 1974 р. збірною Куби, коли на світовій першості серед чоловіків вони здобули три золотих нагороди.

Господарями золотих медалей стали: Ломаченко Василь, Шелестюк Тарас, Хитров Євген і Усик Олександр. І ще один представник нашої збірної, Берінчік Денис, здобув «срібло».


Автор публікації
Поділитись в соц. мережах
Джерело

http://sc.kr.ua/


Всього комментів: 0
avatar