Незвичайний концерт у Цвітному

09.10.2012 о 15:57 0

У незвичайний спосіб відзначили День працівників освіти та Всесвітній день учителя у селі Цвітному. У сільському Будинку культури для освітян, всіх жителів села концерт влаштували письменники та артисти – члени літературно-мистецького об’єднання «Крила».

Своїми віршами цвітян порадували письменники Анатолій Кримський, Оксана Шпирко, Віктор Шевченко. 

Віктор Шевченко взагалі був одним із «цвяхів» програми. Він читав гуморески, співав і сам, і у складі тріо разом з сином Богданом та Юрієм Скорцем. Тріо, наприклад, виконало пісню «Богданова молитва» на вірші Анатолія Кримського. Взагалі, більшість пісень, що звучали того дня, написані олександрівськими композиторами і поетами.

Дипломант обласного туру пісенного конкурсу «Червона рута» та переможець багатьох інших всеукраїнських і міжнародних конкурсів Юрій Скорець вразив освітян своїм неперевершеним голосом і майстерним виконанням кількох пісень.

Сюрпризом для педагогічного колективу школи і жителів села був той факт, що їх директор, член Національної спілки письменників України Ірина Шевченко (Кримська) не тільки гарні вірші пише, а й майстерно їх декламує та ще й чудово співає.

Разом з гостями на сцені виступали й молоді цвітненські таланти. Кілька запальних танців виконали дівчата. 

Швидко промайнув час концерту, а глядачам не хотілось розходитись. Вони підходили до письменників і артистів, запрошували їх ще приїздити у село. Учасники концерту сфотографувались напам’ять на східцях відремонтованого у цьому році Будинку культури. Педагогічний колектив Цвітненської загальноосвітньої школи теж увіковічив себе з нагоди професійного свята.


Автор публікації
Поділитись в соц. мережах

Всього комментів: 0
avatar