Офіційне звернення до Президента

11.08.2019 о 14:02 0

Всіх мешканців Олександрівки та району хвилює ситуація з нашими аварійними мостами через річку Тясмин та залізничну колію! Кожен з жителів, боїться переходити чи переїжджати мости, бо ніхто не знає, коли вони можуть обвалитись і завдати шкоди. Трагічність цієї катастрофи страшно уявити! Хіба що у фільмі "Пункт призначення" 10 серпня 2019 року о 12.00 було записано офіційне звернення мешканців до президента Володимира Зеленського, про неминучу і трагічну долю мостів, якщо на них зараз не звернути належну уваги влади!

Ці два мости визнали аварійними ще у 2015 році, однак ані грошей на капремонт, ані нової об'їзної дороги - досі немає.

В соціальних мережах Facebook також обговорюють дану проблему. Всіх цікавить питання коли будуть відремонтовані мости. Візьмо декілька коментарів мешканців по даній ситуації

Цікаві коменти, як і сама зустріч. Рада молодці, і прийшли, і всім розказали, що робили для мостів, причому, навіть письмово кожному. Правильно, як не можеш зупинити повстання, його треба очолити! Всі владні промови звелись до одного: в бюджеті району не вистачає коштів на такий об'єм робіт. То дайте нам грошей, а ми вже теж копійку докладемо, то будуть спільні зусилля. Та гаразд, якщо таким чином мости й шлях відкапіталять. Але чому вони ні словом не обмовились про передачу шляхопроводів назад на баланс держави? Може, так раціональніше? Може, варто було б обговорити таку можливість на зустрічі з громадою, озвучити інші варіанти, якщо такі існують? А то традиційне виправдання влади перед народом, в старому доброму канцелярському стилі. Тому й розходились люди з думкою, що нічого не зміниться, хіба що себе в телевізорі побачать. І сотня людей - це не так мало для тихого селища. І ще більше просто не змогли прийти з об'єктивних причин. Інші ж.. мабуть, наперед були тієї думки, що все це порожні балачки. І що "від нас нічого не залежить"...
Тетяна Тара
Незрозуміло,як такі стратегічні об'єкти держава віддає на баланс районів?!
Микола Чалий

Тому, за ініціативи Артема Чебану, який є представником “Зе команди” в Олександрівському районі, жителі селища звернулися на пряму до Президента України. Разом з небайдужими мешканцями Олександрівки звернення підтримали Олександрівський селищний голова Олександр Безпечний та перший заступник голови райдержадміністрації Анатолій Каражбей.

Яка подальша доля цих мостів і чи почує наше звернення Володимир Зеленський, залишається лише чекати. Сподіваємось, до того часу, мости ще будуть стояти на своїх місцях і не призведуть до неминучого. Ми будемо слідкувати, за цією проблемою і висвітлювати на сайті.


Автор публікації
Поділитись в соц. мережах

Всього комментів: 0
avatar