Перший дзвоник

03.09.2019 о 06:49 0

02 вересня 2019 року в закладах освіти Олександрівського району пролунав перший дзвоник для здобувачів освіти. День знань - одне із головних свят навчального року – урочисте, хвилююче і відповідальне. Разом із тим, це свято об’єднує всю громаду – від найменших, тих хто вперше піде до школи і стане першокласником, до серйозних старшокурсників – тих, хто стоїть на порозі дорослого життя.

Крім того, це свято всіх учителів, викладачів, батьків, бабусь та дідусів, хто з хвилюванням та гордістю збиратиме та проводжатиме рідних чад до школи.

У новому навчальному році на учнів чекає досить багато новації. Серед них – відсутність шкільної форми та дощок пошани. Крім того, віднині оцінки будуть відомі лише учням та їхнім батькам, а у старшокласників з’явиться додатковий урок – фінансова грамотність. У Міністерстві освіти сподіваються, що такі нововведення допоможуть дітям навчатися залюбки.

Бажаємо нашим дітям успіхів у навчанні, наполегливої праці, здобувати знання не ради прохання батьків чи вчителів, а здобувати їх для себе. Ви є нашим майбутнім, наша надія на краще життя.


Автор публікації
Поділитись в соц. мережах

Всього комментів: 0
avatar