Пивна палатка біля спорт школи?

11.06.2014 о 08:42 0

Нещодавно в нас в Олександрівці з'явилась палатка біля спорт школи, як її прозвали мешканці "Спорт бар". Що викликало багато обурень з боку жителів Олександрівщини. Тому що ця палатка розташована не тільки біля спорт школи, а й біля дитячого майданчику, що просто не зрозуміло, як могли дати дозвіл на розміщення її в такому місці.
 


В групі Вконтакті "Олександрівка Кіровоградська обл." з'явилось повідомлення Каті Макарової, яка виражає свою думку з цього приводу процитуємо її:

Дорогие граждане Александровки. Хочу выразить свое недоумение по поводу бес предела в нашем Селыщи!!! Вот вам чистым пример новой власти!!! Открытия Пивнушки возле детской спорт школы!!! Это каким надо быть идиотом,что бы ДАТЬ разрешение на открытия бара... где дети занимаются спортом... Где учат детей здоровому образу жизни!!!

И ,что получается?Дети... Которые выходят из спорт заведения....видят такую красивую картину...СПОРТ БАР???? или как ЭТО недоумение назвать? Так вот... Это как оказывается еще все официально!!! Наш голова РДА дал официальное разрешение!!! С паном Захаровым!!! И это есть хорошо? За Это пана Шпырку надо хвалить? Вот с чего началось так сказать его правление!!! Вот вам и коррупция...

Прошу ОФИЦИАЛЬНО от себя лично разобраться в этом недоразумении пала А. Лавруся!!! Он же выступает за спорт и здоровый образ жизни! Вот прошу его лично с этим разобраться!!!

Також було повідомлення і від жительки Олександрівщини Анни Горобець

Лучше бы площадки такие делали как в Бирках, в том году начали тренера спорт школы и местные жители поддержали помогали расчищать территорию ,а в этом году помогла закончить организация ОЛВУМГ ,за ,что им спасибо и местным жителям

І в завершенні хочеться сказати, що палатку таки прибрали. Цьому є підтверження повідомлення Андрія Лавруся

Повідомляю, що дозвіл на встановлення пивнухи дав селищний голова Захаров. Як мені стало відомо, жодного дозволу голова РДА не давав.
2 роки тому за моєї ініціативи на сесії селищної ради прийняли рішення про заборону продажу алкогольних напоїв з 22.00 до 8.00. А також заборона продажу в радіусі 300 м. біля навчальних та спортивних закладів.

Ті хто встановили цей шалаш тільки думають про власні кишені і їм байдуже за здорову спортивну націю.Можете уявити собі, що підключилися вони від ДЮСШ і дозвіл дам Іванов.

Вчора ввечері цей шалаш від'єднали від світла. І дали вказівку прибрати цей позор.
Хочу нагадати, що екс голова РДА Авксентьєв із директором КП "Оберіг" встановили пивнуху біля музичної школи. І тоді і зараз я проти такиш шалашів.

Пивний шалаш прибрали.

Шановні підприємці просимо вас піклуватись про молодь, а не збагачувати свої кармани.
 


Автор публікації
Поділитись в соц. мережах

Всього комментів: 0
avatar