Пофарбовані лавочки на сквері

28.04.2014 о 07:25 0

У суботу 26 квітня депутат Олександрівської районної ради Андрій Лаврусь та не байдужі хлопці Олександрівщини пофарбували лавочки на сквері. Причиною цього дійства стало неможливість дивитись на лавочки, які розписані різними не цензурними словами. Нажаль людей, які виявили ініціативу було дуже мало, але все ж таки знайшлись не байдужі. Покраска відбувалась на очах у всіх жителів містечка.

Були і слова вдячності від старенької бабусі, яка побажала хлопцям міцного здоров'я і продовжувати свої добрі справи і надалі. Сподіваємось, що ми дали початок добрим справам по покращенню нашого селища, а вже інші будуть наслідувати наш приклад.

Дякуємо хлопцям, які були задіяні в покрасці, а саме: Виктор Рисун, Вова Кущенко, Антон Гречаний, Андрій Лаврусь, Гуртовий Сергій...позитивом і допомогою заряджав Анатолій Маляр, хлопцю, який приніс балончик з жовтою фарбою та дівчині Оксанці Галицькій, яка зробила трафарет з квітів. Нажаль всіх хлопців я не знаю тому написав тих кого відмітили на фотографіях в Вконтакті.

Ось таким отримався результат, нажаль не на всих лавочках, але я думаю що все ще по переду.


Автор публікації
Поділитись в соц. мережах

Всього комментів: 0
avatar