Програші в покері

27.11.2008 о 10:29 0
 Програші в покері


Сьогоднішнім героєм стане вже відомий нам Том «durrrr» Дуейн, про перемоги якого ми писали в минулій новині. Недавно ніч пройшла для нього не дуже вдало, томущо всього за декілька годин він програв практично 1.5 мільйони доларів.
Далі ви можете прочитати про те, як це було, а також побачити список найневдаліших онлайн гравців цього року, які програли найбільші суми грошей, і ще не встигли відігратися...

Є одне місце в Інтернеті, де збираються найкращі гравці світу, пограти на найвищих ставках в $500/$1,000 (мінімальні обов'язкові ставки для того, щоб просто увійти до гри).

Таким чином відбувалося і днями, коли за один стіл сіли Філ Айві, Гус Хансен, Джон Джуанда, ну і сам Дуейн - божевільна суміш!

Рекорди почалися з найпершої хвилини, коли Дуейн виграв партію розміром в 618,000 доларів, маючи на руках дві старші пари проти блефу суперника. Вже на останній карті суперник поставив в банк $270,832, і Тому довелося серйозно подумати, перш ніж заявити ставку суперника.

До речі кажучи, минулий рекорд складав всього 610,000 доларів.

Проте, Дуейн не довго тримався в лідерах, тому що вже зовсім скоро він зіткнувся в боротьбі з Джоном Джуанда. Можна сміливо сказати, що ця партія увійде до історії покеру на найвищих лімітах гри, адже коли на таких ставках хтось має більше везіння, ніж його суперник, все це приведе до поганих наслідків для іншого.


Таким чином, коли ділер ще навіть не встиг роздати перші карти на середину столу, обидва опоненти пішли ва-банк на $678,072 (черговий рекорд!). Обом гравцям довелося відкритися, і Дуейн показав найсильнішу можливу комбінацію карт на пре-флопі, відкривши пару Тузів (АА). У свою чергу його суперник відкрив другу за старшинством комбінацію карт, показавши всім пару Королів (КК).

Отже, щоб виграти, Джон повинен був зловити одного з двох королів, що залишилися в колоді. Можете сміливо порахувати його шанси - скажу наперед, це приблизно 5% проти 95% у Тома «durrrr» Дуейна. І КОРОЛЬ ПРИЙШОВ!

Уявіть собі відчуття людини, яка тільки що програла банк розміром в майже 700,000 доларів, маючи на руках найкращу можливу комбінацію!
Проте на цьому муки Тома не закінчилися, а ніч тільки починалася.

Неймовірно, але цього разу, Дуейн потрапив в схожу ситуацію, яка була у нього зовсім недавно з Джоном. Тільки цього разу саме тому молився на пару Королів проти пари тузів суперника. На жаль, король не прийшов і пот розміром в $723,941 перейшов суперникові.

Гра завершилася тільки до ранку, де Том програв 1.4 мільйони доларів!
Титул найбільшого невдахи, який до цього належав мільярдерові, Guy Laliberté (програв за ніч 800,000 доларів), тепер перейшов до гравця з псевдонімом «durrrr».

Проте, не дивлячись на такий каламбур, Том все ж таки залишається найуспішнішим гравцем онлайн світу. Його прибуток в 2008 році складає більше 2.5 мільйонів доларів.

Нижче ви можете побачити таблицю найневдаліших гравців в онлайні, які вже програли нечувані суми грошей за нинішній рік.

Автор публікації
Поділитись в соц. мережах
Джерело

cikavo.com


Всього комментів: 0
avatar